Hlavní obsah
Umění a zábava

Vzteklé dítě Emmy Smetany tentokrát zastínila mladší roztomilá sestřička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons / Jindřich Nosek / CC BY-SA 4.0

Emma Smetana

Obě dcery Emmy Smetany mě v posledních týdnech opravdu rozesmály a pobavily. Poprvé to byla starší Lennonka svým vztekáním se. V posledních dnech zase mladší Arielka svou roztomilostí.

Článek

Emma Smetana v posledních týdnech opravdu baví. Na svém instagramu totiž již podruhé v relativně krátké době dovoluje nahlédnout do soukromí své rodiny. A není pochyb, že se jedná o populární a vtipné kousky, soudě podle pozitivních komentářů pod jejími příspěvky.

Nejprve to byla nejstarší dcera Lennonka zachycena na videu, které se brzy stalo nejoblíbenějším videem na jejím profilu. Na něm se totiž vztekala takovým způsobem, který nutně vykouzlí úsměv každému divákovi. Na video se můžete podívat v článku níže.

Nejmladší dcera Arielka

V posledních dnech ale pomyslnou štafetu úspěchu ve sledovanosti převzala tentokrát nejmladší dcera Emmy Smetany. A nutno říct že zaslouženě. Video během prvních pěti dní viděly desítky tisíc lidí a zasloužilo si zatím více než 15 tisíc označení To se mi líbí. Dominantní vlastností hlavní aktérky tentokrát není vztekání se, ale neuvěřitelná roztomilost. Zajímavostí je, že i toto video je pořízeno během jízdy v autě během společného povídání si.

„Ňáká divná holka“

Video dostalo nepřímý název Ňáká divná holka. Je třeba dodat, že dle slov Emmy Smetany si celý příběh Arielka vymyslela, jen aby se vyrovnala své starší sestře. Ta si totiž nejdříve během jízdy stěžovala na to, že ji někteří spolužáci oslovují „Smetanečko“. A tak mladá Arielka patrně nechtěla zůstat pozadu a začala si také s kamennou a vážnou tváří stěžovat, že ji její kamarádi neříkali hezké věci. Na otázku, co ji tedy její kamarádi říkali, šišlavě odpověděla: „No mi říkali, nevím, ale říkali mi ňáká divná holka, která se jmenuje Ariel.“

Rodiče se naoko překvapivě diví a dialog poté pokračuje několika dalšími otázkami z jejich strany, aby se dozvěděli více. Na celé několik desítek vteřin dlouhé video se můžete podívat níže. Kombinace hlasu a výrazu Arielky je opravdu nenahraditelná. Rodičům osobně skládám obrovskou pochvalu. Celou dobu totiž věděli, že si jejich nejmladší dcera vymýšlí, přesto se vydrželi nesmát a nepokazili tím ikonický rozhovor, kterému se jednou jistě zasměje i sama Ariel.

Pozor na šikanu i těch nejmenších

Přestože se jedná o velmi vtipný příspěvek, je celé téma šikany něčím, čemu by se měla věnovat pozornost. Zajímavě o tom například napsala Petra Pavlíčková v článku Šikana v mateřské školce je tabu, které nikdo nechce řešit. Petra zpracovala text se souhlasem maminky Andrey, která si právě o svém čtyřletém synovi Danielovi myslela, že si vymýšlí. Nakonec se ale bohužel ukázalo, že šlo o opravdovou šikanu.

A tak na dálku děkuji Emmě Smetaně za opravdu úsměvný příspěvek, který pobavil. A také děkuji za možná nevědomé otevření důležitého tématu, jako je šikana mezi malými dětmi, která by neměla být nikdy ani v nejmenším podceňována.

Zdroje:

  • Seznam Médium. Šikana v mateřské školce je tabu, které nikdo nechce řešit (publikováno 23. března 2024, dostupné ZDE).
  • Instagram. Profil Emmy Smetany (přezdívka: emmasmetana_music)
  • Seznam Médium. Vzteklé dítě Emmy Smetany je hitem mezi jejími fanoušky, pobavte se u videa (publikováno 13. dubna 2024, dostupné ZDE).

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz