Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Tvrdil jí, že si nohy holí kvůli jízdě na kole, pak manžela přistihla v dámském spodním prádle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Po celou dobu trvání manželství žila paní Ivana v představě, že jí manžel kupuje exklusivní spodní prádlo, protože mu v něm připadá sexy. Jednoho dne však přišla na to, že si ho vybírá spíše sám pro sebe.

Článek

Transvestitismus je určitou formou fetišismu, kdy se transvestita sexuálně vzrušuje a ukájí tím, že se převléká do šatů opačného pohlaví. Někdy se i přímo vžívá do role opačného pohlaví, ale zároveň je zcela spokojen se svým biologickým pohlavím. Muž-transvestita se tedy rád obléká do dámského prádla, šatů i bot, někdy se také líčí nebo nosí paruku ve snaze, co nejvíce se podobat ženě. Muži s touto sexuální úchylkou často před svými partnerkami pečlivě skrývají, že je takové chování vzrušuje a někdy se jim to úspěšně daří tajit i celé dlouhé roky.

Skandální odhalení

Kamarádka, říkejme jí třeba Ivana, mi dovolila zveřejnit její zajímavou životní zkušenost. Její manžel Zdeněk si ji celé roky hýčkal. Mezi dárky, které pravidelně dostávala, nikdy nechybělo ani luxusní spodní prádlo. A ne ledajaké! Ke krajkové soupravičce nebo průsvitné košilce pro ni vždy vybral i punčochy, případně podvazkový pás. Ivana se rozplývala nad tím, jakého má pozorného a šikovného muže, který dokáže trefit nejen velikost prádélka, ale i model celkově perfektně sladit.

Jednoho dne se rozhodla, že Zdeňka, který pracoval z domova, překvapí. Odešla dřív z práce a cestou domů fantazírovala o „rychlovce“ se svým drahým. Potichu otevřela domovní dveře a vplížila se do domu. Z obývacího pokoje se ozývala monotónní hudba a ženské vzdychání. Ivana lehce strčila do pootevřených dveří a čekal ji opravdový šok. Zdeněk měl na sobě nejen Ivanino spodní prádlo, samodržící punčochy, ale i její boty na vysokém podpatku a svíjel se před televizí, kde běžel pornofilm. Byl natolik zabraný do svého vystoupení, jehož detaily zde raději nebudu popisovat, že si ani „zkoprnělé“ Ivany nevšiml.

V první chvíli jí proletělo hlavou, že přivře dveře, tiše odejde a pokusí se tenhle bizarní zážitek navždy vytěsnit z hlavy, vždyť mají přece jinak skvělý vztah. Po chvilce si ale uvědomila, že by stejně dříve nebo později na Zdeňka „vyrukovala“ s tím, co viděla a chtěla by vědět, co za tím vším je. Hlavou jí prolétl bezpočet otázek. Je snad Zdeněk homosexuál, transsexuál, bisexuál, transvestita? Proč se převléká za ženu? A proč celé tohle divadlo, opravdu ho tyhle praktiky vzrušují? Chtělo se jí brečet, cítila zlost, byla z toho, co spatřila zmatená a hlavně vůbec nevěděla, co má udělat. Nakonec se odhodlala si o všem s manželem otevřeně promluvit.

Manželovo přiznání

Rozhovor, který mezi nimi následoval, byl pro oba náročný a plný emocí. Zdeněk dlouho zapíral a tvrdil, že to byla jen legrace. Potom mu ale zřejmě došlo, že Ivaně jeho taneční představení v dámském prádle vtipné opravdu nepřipadalo a rozhodl se jí se svými erotickými fantaziemi svěřit. Ivanu ujistil, že ho jen vzrušuje převlékat se do dámského prádla, miluje punčochy, podvazky a krajky, ale ženou se rozhodně stát nechce, protože „je přece chlap a normálně se mu líbí ženský“. Zatímco se Zdeňkovi prý po tom, co se manželce vyzpovídal, značně ulevilo, Ivana jeho přiznání vnímala přesně opačně a nemohla uvěřit tomu, že její manžel svou úchylku dokázal tak dlouho a dobře skrývat.

„Takže tomu mám rozumět tak, že nohy si neholíš kvůli ježdění na kole, jak si mi vždycky říkal, ale ve skutečnosti je to kvůli punčochám a moje spodní prádlo vlastně nosíme celé roky oba, tak to je teda mazec,“ shrnula fakta suše Ivana. Zdeněk poněkud neuváženě vyhrkl: „A vzrušovalo tě to, když si mě takhle viděla?“ Následovala rozpačitá pauza a pak už zaznělo pouze Ivanino: „Ne, bylo to divný.“

Někdy je ve vztahu zkrátka všechno úplně jinak než si myslíme. Každý člověk má své skryté touhy a sexuální fantazie, které často před svým partnerem tají. Nejsem odborník na mezilidské vztahy ani sexuolog, a tak si netroufám své kamarádce Ivaně cokoliv radit. Dlouhé dobu jsem pracovala v oboru, kde jsem vyslechla spousty příběhů a historek na téma „vztahy a sex“, možná o tom jednou vydám knihu… Z toho, co mi Ivana povídala, mi je tedy více než jasné, že najít nějaké řešení, které bude pro oba manžele schůdné potom, co na Ivanu vypadl Zdeňkův „kostlivec ve skříni“, nebude vůbec lehké.

Zdroje: Autorský článek doplněný o poznatky z Wikipedia

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz