Hlavní obsah

KOMENTÁŘ Petra Holce - Fakt chcete, aby Česko ovládli Fiala a Nerudová? A rána z milosti pro Síkelu.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Hlavní Události

Xaver Live |Petr Holec ŽIVĚ #107

Naděluje nám vláda a začíná nám „Tetuše“ (Danuše Nerudová), která se dostala do čela průzkumu Medián se ziskem 28%. Jak se to mohlo stát? Čím prázdnější kandidátka, tím více hlasů?

Článek

Komentátor Petr Holec: "To, že je Danuše Nerudová prázdná, už víme, ale teď by se vlastně spojili dva lháři - lhář Petr Fiala a Tetuše, která se od něj a od Rakušana začala inspirovat ve lhaní, protože začala používat jejich způsoby… Víme, že na Mendelově univerzitě v Brně, kde působila Nerudová jako rektorka propukl průšvih a kauza „rychlotituly“ a jak reagovala Danuše Nerudová? „Já nic, já jsem to nevěděla, já to jen vedla“. Reakce je velni podobná reakci Víta Rakušana na všechny kauzy hnutí STAN „Já jsem jenom předseda, já nic nevěděl a nemám s tím nic společného. Já tam přeci nevidím a nevím, co se uvnitř hnutí děje.“.

Petru Fialovi se postupně hroutí všechny sliby - např. nebudeme snižovat spotřební daň u paliv, nebudeme pro domácnosti zastropovat ceny energií atd.. Takže pokud se chceme dozvědět pravdu, stačí si obrátit naruby premiérova slova a máme ji.

Aktuálně.cz: „Úspěch i velké selhání. Vláda září na Ukrajině, klopýtá ale doma. Experti kritizují vlád.“

Seznam Zprávy: „Vláda otočila, firmám pomůže jako domácnostem“

ČTK: „Inflace v listopadu zrychlila na 16,2%, patřila k nejvyšším v Evropě.“

Petru Fialovi už zbyla jen ta Ukrajina. Nic jiného už tam není. Ale vláda a Petr Fiala už tuší, že i tohle mezi lidmi už nedrží, protože když prostě začnete řešit složenky za elektřinu a za plyn, tak Ukrajina a to, že Fiala září na Ukrajině, jde stranou.

Kvůli neshodám v EU se vláda nechala slyšet, že zastropuje ceny elektřiny a plynu i pro velké firmy a ty tak za energie podle Síkely budou v příštím roce platit stejné ceny, jaké už vláda dříve nastavila pro domácnosti a malé a střední firmy, tedy 6 000 Kč za jednu megawatthodinu (MWh) elektřiny včetně DPH a 3 000 Kč za jednu MWh plynu.

Když se lidé zeptají „kohokoli z průmyslu a větších firem“, pak se dozvědí, že české firmy již dlouho ztrácejí konkurenceschopnost kvůli nárůstu cen elektřiny v Česku, který patřil v rámci Evropské unie k největším.

Když i Slováci si mohou dovolit větší pomoc… Slováci, kteří jsou chudší a menší… To bude pro naše firmy velký problém a navíc se firmy mají dozvědět dopodrobna, jak vše bude fungovat, až v novém roce. dyby Fiala našel náhradu a odvolal Síkelu, tak se vůbec nic nestane. Ani během našeho předsednictví. Myslím, že by nikdo nemohl být horší, než Síkela."

Foto: Hlavní Události

Jozef Síkela (STAN) - ministr průmyslu a obchodu

Foto: Hlavní Události

Petr Fiala (ODS) - premiér ČR

Foto: Hlavní Události

Danuše Nerudová - kandidátka na prezidentku koalice SPOLU

Líbil se Vám tento článek? Máme jich mnohem víc…

Sledujte nás, aby Vám nic nového neuteklo

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz