Hlavní obsah
Sport

První díl o hokejových stadionech

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Hokejové statistické okénko

Přehled hokejových hal týmů ze švédské nejvyšší soutěže s rokem výstavby a vyprodanosti během základní části a play off

Rozbor české, finské, švédské, švýcarské a německé nejvyšší soutěže. Prezentace se soustředí na to kdy byly haly těchto týmů postavené, srovnání kapacit a jak jsou navštěvované během základní části a play off.

Článek

Zajímavé je, jak a o kolik poskočí návštěvnost s příchodem play off. Pro některé týmy by mohlo být na pořadu dne k zamyšlení, co udělat pro to, aby ti lidé chodili více i během základní části.

Mimochodem, ve 2. díle tyto rozdíly budou vidět ještě lépe. Naopak některé týmy primárně ve Švédsku a Švýcarsku pravděpodobně přemýšlí o tom jestli by se daly jejich haly rozšířit. To i celky které nepostoupí do play off, ale „plný dům“ mají poměrně často. Například HV71, HC Ajoie, Ambri Piotta (která se nedávno stěhovala do moderní haly).

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz