Hlavní obsah

Rychlé Kakaové sušenky s ovesnými vločkami a arašídovým máslem - NEPEČENÉ

Foto: Iren

Kakaové sušenky s ovesnými vločkami a arašídovým máslem

Nadýchané kakaové sušenky plné ovesných vloček. Kdo by odolal? A proč taky? Upečte si je třeba hned!

Článek

SUROVINY

  • 250 g cukru krystal
  • 60 ml polotučného mléka
  • 100 g másla
  • 80 g arašídového másla
  • 2 lžíce kakaa
  • 2 hrnky ovesných vloček
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1 špetka soli

Postup

01.

V pánvi nechte na střední až vyšší plamen povařit společně cukr, mléko, máslo a kakao, trvat to bude asi tři minuty. Sejměte pánvičku z plotny a přidejte do promíchané směsi arašídové máslo, vanilkový extrakt, špetku soli a ovesné vločky. Směs by měla být hustá. V případě, že nebude směs dostatečně hustá, přidejte vločky.

02.

Ze směsi tvořte na pečicí papír pomocí lžíce bochánky ve tvaru sušenek. Sušenky nechte ztuhnout při pokojové teplotě asi 30 minut.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám