Článek
SUROVINY
- 250 g cukru krystal
 - 60 ml polotučného mléka
 - 100 g másla
 - 80 g arašídového másla
 - 2 lžíce kakaa
 - 2 hrnky ovesných vloček
 - 1 lžička vanilkového extraktu
 - 1 špetka soli
 
Postup
01.
V pánvi nechte na střední až vyšší plamen povařit společně cukr, mléko, máslo a kakao, trvat to bude asi tři minuty. Sejměte pánvičku z plotny a přidejte do promíchané směsi arašídové máslo, vanilkový extrakt, špetku soli a ovesné vločky. Směs by měla být hustá. V případě, že nebude směs dostatečně hustá, přidejte vločky.
02.
Ze směsi tvořte na pečicí papír pomocí lžíce bochánky ve tvaru sušenek. Sušenky nechte ztuhnout při pokojové teplotě asi 30 minut.






