Článek
Spojení křupavého pečiva a lahodné masové směsi vás nadchne.
Suroviny
Menší porce 4 porce.
300 g mletého masa
1 větší cibule (nebo pórek)
2 papriky
1/2 čínského zelí (ledového salátu)
100 ml kečupu (nebo protlaku)
olej
sójová omáčka
sůl
pepř mletý
2 feferonky - nemusí být
Dále:
200 g strouhaného eidamu
3 stroužky česneku
4 plátky chleba na topinky
- Na rozpáleném oleji orestuji cibuli, přidám maso, okořením pepřem, osolím. Nechám krátce podusit, přidám pokrájený pórek, papriku (nejlépe slovenskou nebo kapii) a zelí nebo ledový salát.
- Po cca 10 minutách přidám sójovku, kečup a feferonky a nechám provařit.
- V toustovači opeču topinky, potřu je česnekem, na každou z topinek dám porci směsi a posypu sýrem.
A máme hotovo. Dobrou chuť!