Hlavní obsah
Lidé a společnost

Čtyřletá holčička zoufale hledá svého medvídka: Tluče v něm srdce její zesnulé maminky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/Public domain

Ztracený plyšový medvídek čtyřleté holčičky, který obsahoval nahrávku tlukotu srdce její zesnulé maminky, vyvolal v Tennessee v USA zoufalé pátrání poté, co byl omylem darován do obchodu se smíšeným zbožím.

Článek

Podle zástupců dobročinné společnosti byl medvídek s kravatou odložen otcem dívky mezi dalšími dary v obchodě Goodwill Industries v New Tazewell asi 80 km severozápadně od Knoxvillu. Ke vší smůle byl tento rozkošný medvídek rychle prodán.„Otec se vrátil, aby se podíval, jestli tam ještě je, když si uvědomil svou chybu, ale už bylo pozdě,“ řekla ředitelka komunikace Goodwill Industries Knoxville Cindy Dodsonová, jejíž organizace provozuje ve státě 28 obchodů.

„Naši zaměstnanci bohužel nevědí, zda je něco darováno omylem, nebo to má sentimentální hodnotu,“ dodala ředitelka Goodwillová. Snažíme se všechny upozornit, že ta holčička svého medvídka milovala a chtěla by ho zase zpátky, a doufáme, že se tak brzy stane. Zvukový záznam tlukotu srdce její milované maminky je podle místní zpravodajské televizní stanice WATE jedinou věcí, která dívce připomíná osobu, která jí dala život a která ji bezmezně milovala.

Dívka v medvídkovi měla kus své maminky

„Dceři zemřela maminka a babička jí vyrobila plyšového medvídka s tlukotem maminčina srdce,“ řekl stanici otec holčičky Tylor Kennedy. Společnost Goodwill vyvěsila oznámení ve své síti obchodů. Místní rozhlasová stanice The Big One se rovněž obrací na své posluchače v Tennessee, Kentucky a Virginii s prosbou o informaci, kde se medvídek nachází.

Stanice v pondělí zveřejnila na Facebooku aktualizovanou zprávu, která podle ní obsahovala video medvídka s nahrávkou tlukotu srdce, kterou poskytla babička dívky. „Medvídek se s největší pravděpodobností stále nachází v oblasti těchto tří států,“ uvedla stanice. Ředitelka obchodní sítě dále dodala, že si je jistá, že ten, kdo medvídka koupil, se rád shledá s jeho skutečným majitelem.

„Komunita, ve které se obchod nachází, je velmi úzká a přátelská a jsem si jistá, že se to rozkřikne a že všichni udělají maximum proto, aby malá holčička měla svou maminku pomocí medvídka zase na blízku,“ dodala ředitelka obchodní sítě.„Ale je to venkovská oblast, kde ne každý má přístup k počítačům nebo sociálním sítím, takže si vážíme pomoci všech, kteří dali lidem vědět, že tato holčička postrádá svého velmi zvláštního medvídka,“ zakončila své prohlášení.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz