Hlavní obsah
Aktuální dění

Českem znějí hlasy k vyhlazení Židů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Hossam el-Hamalawy/Wikimedia Commons

I v civilizovaných zemích se pravidelně najde skupina „těch druhých“

Téměř měsíc probíhá konflikt na hranici mezi Izraelem a Gazou. A jak to už bývá, našla se i v Česku skupina lidí, která se rozhodla, že místo demokracie a civilizace bude podporovat stranu, jejíž teroristé vraždí.

Článek

Není Rusko jako Palestina

Když začala ruská invaze na Ukrajinu, tak byla po dlouhé měsíce ruská kolaborující družina ve veřejném prostoru zatlačena do kouta. Ostatně první otevřeně proruská akce několika individuí se uskutečnila až v červnu tohoto roku, tedy 10 měsíců od začátku invaze. Do dnešního dne tato kolaborující menšina často skrývá své proruské postoje za hájení zájmů Česka.

Po teroristických útocích na Izrael nemohla být situace odlišnější. Evropskými zeměmi, Česka nevyjímaje, se během prvních dní od útoků prohnaly demonstrace, ze kterých vyčnívaly vlajky Palestiny a transparenty na podporu Palestiny. To je samo o sobě k zamyšlení. Ještě horší jsou hesla, která davy sborově volají.

Možná již někdo z vás slyšel pokřik „From the river to the sea, Palestine will be free“. V překladu to znamená zhruba „Od řeky k moři, Palestina bude svobodná“. Na první pohled neškodné volání po svobodě. Ve skutečnosti to neznamená nic jiného než volání po vymazání Izraele z mapy. Nevěříte? Najděte si na mapách řeku Jordán a spojte si ji se Středozemním mořem. Pak se podívejte, přes který stát tato úsečka vede a pochopíte. Tohle již nespadá pod svobodu projevu. Je to otevřená podpora zničení Izraele.

Kdo chce vidět pomýlence, nechť se dostaví do Druhé směny

Kdo vlastně podporuje tyto individua na náměstích? Roli užitečných idiotů tentokrát sehrává část levice. Zejména aktivní jsou některá marxistická média, kterým nebudu dělat reklamu, proto je ani nebudu jmenovat. Kromě jednoho, které se postavilo do čela podpory Palestiny. Je jím obskurní rádobymagazín Druhá : směna, který například označuje Izrael za fašistický stát.

Samozřejmě i zde je patrná snaha, aby tito lidé čas od času své myšlenky ukryli za štít proti kritice. Tím se v poslední době stává volání po zastavení bojů a zastavení izraelské invaze do pásma Gazy. Jinými slovy - vážení Izraelci, pouze přihlížejte, jak teroristé unášejí rukojmí, upalují zaživa děti a řežou hlavy. Jediné štěstí je to, že tyto stupidní výkřiky jsou pouhým házením hrachu na zeď a střelba nepřestane, dokud nebudou všichni rukojmí zpět a poslední terorista nebude odškrtnut z izraelského seznamu.

Hloupí „intelektuálové“ v akci

Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo tak smutné. Kromě jiného i vlastní hloupost se totiž povedlo naplno projevit ze strany jedné z protestujících na Staroměstském náměstí v Praze. Ta si v rámci podpory Palestiny oblékla tričko s odkazem na olympijské hry v Mnichově v roce 1972, kde se, více než na sportovní výkony, vzpomíná na únos a vraždu 11 sportovců z Izraele, které spáchala palestinská teroristická skupina.

Když už se zdálo, že laťka je nevídaně nízko, povedlo se této ženě laťku vzít a shodit na samé dno. Prohlásila totiž, že o událostech z roku 1972 nevěděla. Mám pevnou víru v to, že orgány činné v trestním řízení, které se již případem zabývají, se nad tímto vysvětlením jen pousmějí a padne exemplární trest. Za chvíli bychom tady totiž mohli vídat na protiamerických demonstracích pomatence s nápisem „11. 9. 2011 - New York“, kteří by tvrdili, že vlastně neví, co se tehdy stalo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz