Hlavní obsah
Hry

Filatelistická postřehovka. Ke známkám patří káva. Najdete ji?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jakubi

Udělat si kávu a kochat se poštovními známkami je pro filatelistické nadšence příjemný relax. Ale kde ta káva je?

Článek

Šálek s lahodným mokem se někde ztratil v hromadě krásných známek. Vaším úkolem bude ztracený hrnek najít. Ale pozor! Má to malý háček. Hrneček s kávou musíte objevit do 9 sekund. A to už je opravdu výzva. Tak se dejte do prohlížení a do 9 sekund najděte na obrázku hrnek s kávou.

Foto: Jakubi

Do 9 sekund najděte na obrázku šálek s kávou.

Anketa

Objevili jste hrnek do 9 sekund?
Ano, zajisté.
9,3 %
Objevili, ale po delší době.
10,2 %
Ne, vůbec neobjevili.
80,5 %
Celkem hlasovalo 108 čtenářů.


Tak jak se vám líbilo prohledávat známky s různými obrázky a motivy? Našli jste v té kupě zvířátek i hrneček? Jestliže ano, tak jste výborní a vaše filatelistické oko je ve výborné kondici. Sbírání známek je skvělý koníček dostupný pro každého. Nemusíte hned sbírat drahé známky. Ale radost vám či dětem udělají i krásné levné známky se zvířátky, květinami, dopravou či čímkoliv jiným. Jestliže se vám hrnek najít nepodařilo, nevadí. Na obrázku níže je vyznačeno, kde se šálek s kávou nachází. A teď si můžete vychutnat svoji kávu a třeba si při ní prohlédnout album známek.

Foto: Jakubi

A tady je hrnek s kávou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám