Hlavní obsah
Umění a zábava

Jen 1% lidí dokáže najít do 21 sekund želvu na obrázku. Patříte k nim?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Lenstore

Přidejte se k 1% lidí, kteří dokáží najít na obrázku s lekníny želvu do 21 sekund a ověřte si, jak vysoké je vaše IQ. Tak hurá do toho.

Článek

Tento test optické iluze odhalí, jak je na tom vaše IQ. Optické iluze klamou naší mysl a snaží se ošálit náš mozek. A oči pak vidí něco jiného, než na obrázku či kresbě je. A právě proto jsou tak fascinující. A stejně tak i hádanky, hlavolamy a různé úkoly. Jsou skvělým zdrojem nejen zábavy, ale také napomáhají bystřit mozek.
A jednu takovou hádanku či úkol máte právě před sebou. Na obrázku se v záplavě leknínů schovává želva. Dokážete ji najít do 21 sekund? Pokud ano, připojíte se k 1% lidí, kterým se to povedlo a odhalilo jejich vysoké IQ. Otestujte se také, ať víte, jak na tom je váš zrak.

Najděte na obrázku s lekníny ukrytou želvu do 21 sekund.

Foto: Lenstore

Najděte želvu do 21 sekund.

Anketa

Zvládli jste najít želvu do 21 sekund?
Ano, bez problémů v limitu.
30,4 %
Ano, ale již za časovým limitem.
12,5 %
Ne, vůbec jsem jí neobjevil/a.
57,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 303 čtenářů.

Tak jak jste se s tímto úkolem poprali? Zadařilo se a můžete se úspěšně přidat k údajně 1% lidí, kterým se to povedlo? Anebo stále tápete a hledáte? Hledejte pozorně, želvička je mazaná a miluje hru na schovávanou. Pokud ji stále nemůžete najít, tak je tu správné řešení. Malá záludná želvička se skrývá v záplavě leknínů v levém dolním rohu. Podívejte se na obrázek níže, kde je želva zvýrazněna.

Foto: Lenstore

Želvička se skrývá v levém dolním rohu.



Ať už máte bystrý zrak nebo ne, hlavním důvodem byla zábava a relaxace. A to jistě daný úkol splnil.




Zdroj: Autorský text
Jagranjosh.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz