Hlavní obsah
Umění a zábava

Jen génius objeví ukrytou kost na obrázku do 11 sekund. Najdete ji i vy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Bright Side

Na deštivém obrázku se schovávají nejen chlapec, psi a kočky, ale je tam také někde ukryta kost. Dokážete jí najít do 11 sekund?

Článek

Optické iluze jsou obrázky, předměty nebo kresby, na kterých znázorněná věc vypadá jinak, než se na první pohled zdá. Optických iluzí jsou různé druhy, jako třeba fyzické, fyziologické či kognitivní. Lidský mozek se dokáže dívat na věci či obrazy rozdílně a z různých úhlů vidí danou věc jinak. Optické iluze jsou často součástí psychoanalytických testů, protože ukáží, jak iluzi vnímáte a prozradí úroveň vaší inteligence.

To, jak jste bystří a inteligentní prozradí i obrázkový hlavolam se psy a kočkami v deštivém dni, který je navržen jak pro dospělé, tak i pro děti. Mnoho lidí již potrápil tento zdánlivě jednoduchý úkol. Připravte si tedy svůj orlí zrak a pusťte se do splnění úkolu, který zní:
Najděte na obrázku do 11 sekund ukrytou kost.

Foto: Bright Side

Najděte do 11 sekund ukrytou kost.


Anketa

Našli jste ukrytou kost do 11 sekund?
Ano, v limitu.
16,7 %
Ano, ale až po limitu.
13,1 %
Ne, nenašli vůbec.
70,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 412 čtenářů.

Podařilo se vám najít ukrytou kost do 11 sekund?
Možná, že se vám to zdálo příliš složité. Pokud se však na obrázek zadíváte detailněji, tak schovanou kost najdete na pravé spodní straně mezi kočkou a psem. Prohlédněte si obrázek níže, kde je schovaná kost zvýrazněná.

Foto: Bright Side

Schovaná kost je mezi kočkou a psem.



Zdroj: Autorský text
Jagranjosh.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz