Hlavní obsah
Umění a zábava

Kde jen ten hrnek s kávou může být? Najdete ho?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Ztasel

Je čas na kávu. Jenže hospodyňka si někam položila hrneček s kávou a v kuchyni plné věcí ho ne a ne najít. Pomůžete jí?

Článek

Unavená hospodyňka si chtěla chvíli odpočinout při šálku kávy. Hrnek však někam položila a nemůže ho najít. Jste ochotni jí pomoci a hrnek s kávou najít? Že ano? Tak to je skvělé. Hospodyňka bude ráda. Jen je potřeba hrneček najít do 12 sekund.

Úkol zdá se to býti jednoduchý, ale možná, že vaše oči budete muset potrápit více než si myslíte. Jste připraveni? Tak se pusťte do hledání, hospodyňka čeká.

Foto: Pixabay - Ztasel

Najděte na obrázku hrnek s kávou do 12 sekund.

Anketa

Našli jste hospodyňce hrnek s kávou do 12 sekund?
Ano, bez problémů našli v časovém limitu.
24,3 %
Našli, ale až po časovém limitu.
5,4 %
Ne, bohužel nenašli.
70,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 391 čtenářů.


Podařilo se vám potěšit hospodyňku a najít jí hrnek s kávou? Jestli ano, tak jste velmi dobří a zasloužíte si gratulaci. A pokud ho stále ještě hledáte a nemůžete najít, nevadí. Obrázek níže vám ukáže, kde se daný hrneček nachází.

Foto: Pixabay - Ztasel

A zde je hledaný hrneček s kávou.



Hrneček se nachází na lince vedle piva. Jenže je bílý jako kuchyňská deska a na něm je kournoutek s čokoládovou zmrzlinou, tak trochu splývá s okolím. Pokud jste alespoň na chvíli zapomněli na každodenní starosti a pobavili se, tak je vše v pořádku. To je hlavním úkolem zábavných hádanek. Cvičte svůj zrak dál, ať jste příště ještě lepší.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz