Hlavní obsah
Hry

Kolik zvířat vidíte na obrázku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - HeckiMG

Na obrázku je krásný pták, soustředěně si prohlížející okolí. Zdá se, že je tam úplně sám. Ale není to pravda. Je tam ještě jeden živočich. Najdete ho?

Článek

Zdání někdy klame. I když se zdá, že je na obrázku jen pták, není tomu tak. Je tam s ním ještě jedno zvíře. Vaším úkolem je ho najít a to v časovém limitu 7 vteřin. A kdo je tam s ním? Dalším živočichem na obrázku je ryba. Zvládnete jí najít? Zkuste to a uvidíte. Potrénujete nejen své oči, ale i rychlý postřeh a zároveň otestujete své schopnosti. Kdo má oči vycvičené, nebude mít problém rybu najít. Může se ale klidně stát, že na ní budete hledět a neuvidíte jí. Tak hurá do akce a do 7 sekund najděte na obrázku rybu.

Foto: Pixabay - HeckiMG

Do 7 sekund najděte na obrázku rybu.

Anketa

Odhalili jste rybu na obrázku do 7 sekund?
Ano, úplně v pohodě.
51,5 %
Ano, odhalili, i když až po delší době.
8,7 %
Ne, vůbec neodhalili.
39,8 %
Celkem hlasovalo 103 čtenářů.

Zda našlo rybu i soustředěně hledící oko ptáka, není jasné. Důležité je, zda jste jí našli vy. Pokud ano, tak máte skvělý zrak a dokážete rozlišit každý detail. Kdo rybu přehlédl, ať nesmutní, určitě není sám. A jestliže chcete vědět, kde se ryba nachází, podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačena. Úkol je zdárně rozluštěn, můžete se radovat z úspěchu.

Foto: Pixabay - HeckiMG

A tady je ryba.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz