Hlavní obsah
Hry

Najít plameňáka do 15 sekund bude oříšek. Pokusíte se o to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Osvěžující, vychlazená, domácí, ovocná limonáda přijde v těchto horkých dnech vhod. Zálusk na ní dostal i žíznivý plameňák. Najdete ho?

Článek

Udělat si svěží domácí limonádu, je v letních dnech skvělý nápad. Zvláště, když je příjemně vychlazená, to je pak to pravé osvěžení. To samé si myslí i plameňák, který dostal na domácí limonádu také chuť. Pečlivě se snažil úkryt před okolím. Máte-li však výborný zrak, tak jej dokážete vypátrat. Nezapomeňte ale, že na to máte jen 15 sekund. Zvládnete to? Otestovat si svůj postřeh zábavnou formou, je skvělá věc. Proto se dlouho nerozmýšlejte a pusťte se do hledání a do 15 sekund najděte na obrázku plameňáka.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 15 sekund najděte na obrázku plameňáka.

Anketa

Zvládli jste plameňáka najít?
Ano, zvládli a v časovém limitu.
27,1 %
Ano, zvládli, ale až po limitu.
7,1 %
Ne, vůbec nezvládli.
65,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 255 čtenářů.


Jak úspěšní jste byli v pátrání po plameňákovi? Pokud se vám zadařilo a byli jste úspěšní, přijměte gratulaci. Podali jste dobrý výkon. Jestliže se vám plameňáka najít nepodařilo, nebuďte smutní. Nejste první ani poslední. A hlavně jde o zábavu a relaxaci. Zkuste si třeba udělat osvěžující, domácí limonádu a k tomu se podívejte na obrázek níže, kde je plameňák vyznačen.

Foto: Pixabay - JillWellington

A tady je plameňák.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz