Hlavní obsah
Hry

Obrázek Tří králů přicházejících k Ježíškovi, má jednu chybu. Najdete ji?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Vyobrazený příchod Tří králů k malému Ježíškovi obsahuje drobnou chybu. Dokážete jí ve stanoveném časovém limitu najít?

Článek

Kdo by neznal Tři krále, jejichž příchod si připomínáme 6. ledna. Mudrcové z Východu Kašpar, Melichar a Baltazar se přicházejí poklonit narozenému Ježíškovi, židovskému králi. Přinášejí cenné dary. Zlato, kadidlo a myrhu. 6. ledna si jejich příchod připomene. Na obrázku jejich cesty se však vyskytla drobná chyba. Budete tak šikovní a danou chybu najdete? Máte na to však pouhých 12 sekund. Přijmete tuto výzvu a pustíte se do hledání? Pokud ano, tak můžete rovnou začít. Najděte chybu na obrázku do 12 sekund.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 12 sekund.

Anketa

Našli jste chybu v uvedeném čase?
Ano, v pohodě našli.
75 %
Našli, ale až po časovém limitu.
2,3 %
Ne, vůbec nenašli.
22,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 176 čtenářů.

Nejen Tři králové došli do svého cíle, ale i vy, co jste hledali chybu na obrázku. Podařilo se vám ji najít? Pokud ano, gratulujeme a jestli ne, nevadí. Příště to jistě vyjde. A chcete vědět, co bylo onou chybou? Podívejte se níže na obrázek bez chyby.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek Tří králů bez chyby.


Při porovnání obou obrázků už chybu jistě vidíte. Ano, je jí chybějící bota prostředního krále. Tentokrát to tak těžké nebylo, že? A stejně tak, jako se přišli poklonit Ježíškovi Tři králové, tak i vy se mu také nezapomeňte poklonit s úctou a pokorou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz