Hlavní obsah
Hry

Při plavbě na nafukovadlech pozor na velrybu. Jste schopni ji včas odhalit?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Tradiční letní relaxace je plavba na nejrůznějších nafukovadlech. Při ní však musíte dávat pozor na velryby. Jedna se vyskytuje i v blízkosti ženy na obrázku. Vidíte jí?

Článek

Obezřetnost při relaxaci na nafukovacích plavidlech, hlavně na moři, je na místě. Nejen, že by vás mohl proud někam odvézt, ale pozor i na velryby. Jedna taková ohrožuje i ženu na obrázku. Jste schopni velrybu odhalit do 9 vteřin? Procvičte si svůj zrak a vydejte se vstříc vodnímu pátrání. Schválně, zda dokážete úkol splnit. Již více neváhejte a do 9 sekund najděte na obrázku velrybu.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 9 sekund najděte na obrázku velrybu.

Anketa

Dokázali jste velrybu odhalit?
Ano a v čase.
7,7 %
Ano, ale čas nestačil.
0 %
Ne, nedokázali
92,3 %
Celkem hlasovalo 13 čtenářů.


Jaká byla plavba na nafukovacím plameňákovi? Dokázali jste při ní objevit velrybu? Jestli ano a ješte k tomu v daném čase, tak jste opravdu moc dobří a váš postřeh je na vysoké úrovni. Nenecháte se jen tak něčím oklamat. Pokud se vám velrybu najít nepodařilo, nezoufejte. Příště to jistě vyjde a důležitá byla zábava a relaxace. A kde je velryba? Nachází se na zobáku plameňáka viz obrázek níže. Velryba byla odhalena a úkol zdárně splněn. Výborně. A teď hurá za zábavou.

Foto: Pixabay - JillWellington

A tady je velryba.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz