Hlavní obsah
Umění a zábava

Zářivý úsměv a bílé zuby vyžadují péči. Bez kartáčku to nejde. Ale kde je?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - susan-lu4esm

Uprostřed zasněžené vesničky vás krásná dívenka okouzlí nejen svým pohledem, ale i úsměvem. K zářivě bílým zubům jí pomáhá zubní kartáček, který však ztratila.

Článek

Péče o krásný, bílý úsměv dá práci. Bez zubního kartáčku s pastou to nepůjde. Jenže dívenka ho někde ztratila a nemůže ho najít. Potřebovala by pomoci? Jste ochotni jí nabídnout pomoc a zubní kartáček i s pastou najít? Pokud jste odpověděli ano, tak je to skvělá zpráva. Budete potřebovat rychlost a skvělý zrak. Vaše oči musí na obrázku najít zubní kartáček do 12 sekund. Jste-li připraveni na tuto výzvu, na nic nečekejte a dejte se do práce. Dívenka už čeká na svůj kartáček, aby mohla nadále pečovat o svůj zářivý úsměv. Najděte do 12 sekund na obrázku zubní kartáček.

Foto: Pixabay - susan-lu4esm

Do 12 sekund najděte na obrázku zubní kartáček.

Anketa

Našli jste do 12 sekund zubní kartáček?
Ano, našli.
55,9 %
Našli, ale až po 12 sekundách.
5,9 %
Ne, vůbec nenašli.
38,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 34 čtenářů.


Jak jste si vedli při hledání zubního kartáčku? Byla to pohodička anebo jste se s tím natrápili či trápíte do teď? Jestli jste ho našli, dívenka má radost a děkuje vám. Pokud ne, nic se neděje. Příště to určitě vyjde. A chcete vědět, kde se nachází? Podívejte se na obrázek níže, kde je označený.

Foto: Pixabay - susan-lu4esm

Zubní kartáček se nachází zde.

V takové velké sněhové pokrývce není divu, že nebyl vidět. A pokud by se nenašel včas, zapadal by sněhem úplně. Když jste procvičili své oči, tak si dejte něco na zahřátí a buďte připraveni na další výzvu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz