Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jak se dnes mají nejkrásnější děti na světě?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://www.instagram.com/william_meika_fan/?hl=cs (se souhlasem)

Těmi byly před zhruba deseti lety Meika Woollard a Wiliam Franklin Miller (oba 20) jejich portréty ovládly sociální sítě, staly se – nejen módními – ikonami. Oba žili v Austrálii. O tom, co dělají dnes, jsou následující řádky…

Článek

Protože dívky mají přednost začneme s Meikou. Už v pouhých třech letech se stala nejlepší dětskou modelkou. Natočila mnoho reklamních kampaní, spolupracovala s nejznámějšími módními návrháři, objevovala se zcela pravidelně na billboardech, často právě s Wiliamem.

Neztratila se ani v dospělosti, stále se věnuje modelingu, navíc je považována za jednu z nejkrásnějších dívek na světě. Je lesbička a netají se tím. Její dvě sestry Indi a River jsou také modelkami, ale zatím nedosahují její slávy.

Letos poprvé odjela do Evropy, kde slavila velký úspěch, její fotky po tisících lajkovali fanoušci  a módní návrháři si ji nemohli vynachválit. Nikdy netoužila po filmové kariéře, herecké nabídky vždy odmítala. Její výhodou je na dívku poměrně vysoká postava, měří 178 cm při váze 52 kilo. Má krásné dlouhé, štíhlé nohy, ale menší prsa.

Neřeší to a neuvažuje ani náhodou po implantátech, které považuje za nepřirozené. Na Instagramu ji sleduje půl milionů followerů. Mezi její koníčky patří plavání a basketbal, je společenská, přátelská. Na rozdíl od mnoha dětských modelek, kterým se v pubertě změnily rysy a přestaly být přitažlivé, si udržela mladistvý vzhled.

Foto: Foto: https://www.instagram.com/meikawoollard/?hl=cs (se souhlasem)

William Franklyn Miller se sice narodil v Anglii, ale od devíti žil v Austrálii, kde ho objevili lovci talentů. Byl ve své době považován pro svůj jemný obličej a blankytně modré oči za nejžádanějšího dětského fotomodela. Navíc si ho všimla jedna japonská fanynka a začala ho mohutně propagovat na Instagramu.

Počet followerů se zvýšil ze 400 000 na současných 1,7 milionu! Před pěti lety přesídlil s rodiči do Evropy, žije v anglickém Somersetu. Ve třinácti letech se zúčastnil v Americe prestižního Prodigy campu určeném pro mladé herecké talenty.

Během deseti let procestoval skoro celý svět. Manažeři mu platí letenky v business class, ubytování v pětihvězdičkových hotelech, podle odhadů si mohl vydělat až milion dolarů. Nemá ale zbohatlické manýry, žije na venkově s rodiči i sourozenci, dvojčaty Noahem a Sienou a psem Dobbym.

Je vysoký 1, 93 metrů, má štíhlou a přitom svalnatou postavu a udržuje si ji, plave, chodí do fitka. Objevil se v několika dílech populárního italského seriálu Medicejové (2016-2018) který byl uveden i u nás. Další šanci ve filmu nedostal, což ho velmi mrzí, vždy považoval herectví za svoji metu.

Objevil se také na obálce několika prestižních módních časopisů, jako je Vogue. Zatím se neobjevily zvěsti o jeho milostných vztazích, což je překvapivé, v březnu mu bylo dvacet a každá nová fotka vyvolá obdivné rekce dívek (ale i chlapců.) Možná si neumí vybrat…

Foto: Foto: https://www.instagram.com/wfranklynmiller/?hl=cs (se souhlasem)

Zdroj: https://www.imdb.com/name/nm5956330/

https://www.chaptermgmt.co.uk/9-william-franklyn-miller/

https://www.iconicmanagement.com/models/mainboard/1175-meika-woollard/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz