Hlavní obsah
Umění a zábava

Proč pokračuje Kazmův milionový závod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay (CC BY-0)

Pobláznil statisíce diváků, přesto miliony nikdo nevyhrál. Proč Kazma chce, aby se našel vítěz?

Článek

V srpnu šel do kin Kazmův film, který snad nemusím nijak zvlášť představovat a který měl skončit v realitě. Po skončení premiérové projekce odstartovala soutěž o milion dolarů. Výhra pro vítěze je lákavá, ale proč by někdo jen tak daroval divákovi nemálo milionů? Jistě, marketingový trik jak nalákat do kin více diváků a peníze se vrátí (nejen) na vstupném.

Celou dobu mám pocit, že se jedná o projekt podobný filmu Milionový závod. V casinu je vybráno náhodně několik lidí, kteří se stanou součástí závodu o peníze. Vzájemně si hází klacky pod nohy, aby se k trezoru nedostal dřív nikdo jiný. Celou dobu jde ale o to, že soutěživé jedince sleduje parta miliardářů, která sází na jejich úspěchy. Kdo jste neviděl, doporučuji. Obsazení je hvězdné, John Cleese, Rowan Atkinson, Jon Lovitz, Whoopi Goldberg a další.

Podobný styl si vyzkoušel Kazma při projektu reality show na druhou s pořadem Prostřeno. Proto stále chce, aby peníze někdo vyhrál. Mohl je věnovat na dobročinné účely, místo toho oznámil jakousi bonusovou hru, druhé kolo. Dle jeho slov se jedná o plán „B“. Legenda praví, že snad za deset let bude u plánu „Ž“.

Jisté je, že dokud se film udrží v kinech, nejvíc peněz na něm vyhraje hlavně Kazma.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz