Hlavní obsah
Hry

Bambilion dětských her, to je soubor her, se kterým nepoznáte, co je to nuda

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Bambilion dětských her je další velmi promyšlený soubor her z dílny Dummy Bear. Hry můžete hrát jak doma, tak venku, a dokonce v čekárně u lékaře. S tímto souborem her si užijete zábavu, ať jste kdekoli.

Článek

Bambilion dětských her je soubor 20 her s danými pravidly. Soubor her obsahuje jak šestkovou, tak i barevnou kostku, figurky a 20 kartiček. Díky kostkám a kartičkám je možné vymyslet nespočet dalších her, pomocí kterých dítka snadno zabavíte.

Hry v Bambilionu dětských her jsou jak klidné, tak akčnější. Pro každou příležitost i pro každé místo, na kterém se nacházíte, najdete tu správnou hru. Nemusíte se bát, že byste dítka nezabavili. S tímto souborem her zabavíte i toho nejnáročnějšího hráče.

V Bambilionu dětských her nečekejte dlouhá náročná pravidla. Jak už je u tvůrců z dílny Dummy Bear zvykem, vymýšlí stručná a jasná pravidla. Hry tak snadno vysvětlíte dětem a může se jít hrát. Některé hry jsou na pár minut, jiné jsou delší. Je tak jen na vaší úvaze, kterou hru budete hrát.

Na hře Bambilion dětských her oceňuji, že je připravena pro všechny situace, které mohou nastat. Líbí se mi provedení hry a balení, které se vejde do kapsy. Hra má i krásné ilustrace. Hry jsou pro 2 - 6 hráčů ve věku od tří let.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz