Hlavní obsah
Hry

Hurá ven!: správná hra pro nezapomenutelné prázdniny

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Hurá ven!, to je soubor 21 her pod širé nebe, díky které už neuslyšíte znuděné dětské „Kdy už tam budeme?“.

Článek

Hurá ven! není obyčejná hra. Hurá ven! je soubor 21 akčních her zabalených v krabičce, která se vejde do kapsy. Nejsou to ovšem pouze pravidla, co krabička skrývá. Těšit se můžete i na kuličky, se kterými si užijete spoustu legrace a zábavy.

Soubor her Hurá ven! je skvělým počinem od tvůrců z dílny Dummy Bear. Hry jsou vhodné pro dva a více hráčů ve věku od pěti let. Hry nejsou pouze pro děti. Se souborem her Hurá ven! se zabaví i dospělí, kteří nejednou zavzpomínají na dětská léta.

S hrou Hurá ven! čekají dítka akční prázdniny, na které jen tak nezapomenou. Čeká je házení, běhání, hledání, schovávání a hlavně blbnutí. Tvůrci hry udělali vše pro to, aby se dítka bavila a volný čas si užila co nejvíce.

Nebyli by to však tvůrci her z Dummy Bear, aby hra neměla i přidanou hodnotu. Kromě blbnutí a pohybu se dítka ještě procvičí v angličtině krásnou nenásilnou formu. Jak přesně tato forma učení vypadá, zjistíte, až si zahrajete hru Sběratelé, která je základní hrou Hurá ven!

Hru Hurá ven! mohu doporučit všem, kdo se rádi baví a neznají nudu. Hra Hurá ven! vás zabaví jak při výletě, kdy máte přesně daný cíl, tak i při procházkách přírodou či parkem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz