Hlavní obsah
Hry

Koupit, prodat, vydělat. O tom je společenská hra Na prodej

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Kdo by nechtěl bydlet ve vysněném domě. Je jedno, jestli je vaším vysněným domem ptačí budka, zámek, nebo dokonce ledové iglú. Se společenskou hrou Na prodej se můžete stát majiteli různých nemovitostí.

Článek

Na prodej je svižná hra z dílny Tlama games. Ve hře se na chvilku ocitnete na dražbě nemovitostí, kde se budete snažit za nevelké peníze koupit vaší vysněnou nemovitost. V dražbě se budou objevovat zajímavé nemovitosti, ve kterých by žádný člověk bydlet nechtěl, i nemovitosti, po kterých srdce nejednoho člověka prahne, ale mimo hru si je nemůže dovolit. Je jen o penězích, které při hře létají vzduchem, náhodě a rychlosti, zda se stanete majitelem zámku, chaloupky na jedné nožce nebo majitelem kanálu.

Pořídit vysněnou nemovitost není v této hře vůbec snadné, ale k nespočtu nemovitostem se dostanete. Až se jimi pokocháte, bude na čase všechny nakoupené nemovitosti prodat. Tady je ale jedno velké ale. Podaří se vám všechny nemovitosti prodat se ziskem, a hru Na prodej vyhrát? Nebo se vám povede nemovitosti prodat za nevelký peníz a nakonec budete rádi, že bydlíte v děravé krabici od bot, kde nejhonosnější část vašeho posledního obydlí bude cedulka VÍTEJTE?

Hra Na prodej z dílny Tlama games je chytlavá svižná hra pro všechny hráče, kteří se rádi baví. Nejedná se o do detailu promyšlenou strategickou hru. Na prodej je strategická hra, do které hodně mluví náhoda. A i když se na první pohled zdá, že budete jasnými vítězi, může se vám také stát, že skončíte mezi poraženými.

Hra Na prodej je hra pro 3 - 6 hráčů s doporučeným věkem od 10 let. Jedna hra zabere přibližně 30 minut, ale za sebe mohu říci, že jakmile tuto hru rozbalíte, u jednoho kola se vám nebude chtít zůstat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz