Hlavní obsah
Knihy a literatura

S deníkem fotbalového fanouška už nezapomenete žádný fotbalový zápas

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Fotbal, to je nekonečný příběh. Začátek přátelství. Naděje na vítězství. Nespočet nepředvídatelných situací. Fotbal, to je hra, která nás spojuje.

Článek

Deník fotbalového fanouška je kniha, která je parťákem každého fotbalového nadšence. Jen díky této knize budete moci opakovaně zažívat prožité okamžiky. V této knize si totiž můžete zvěčnit všechny vzpomínky na utkání vaše, vašeho oblíbeného fotbalového týmu či hráče nebo ostatních zápasů, které vás něčím zaujaly a vy víte, že tyto zápasy si chcete zapamatovat.

Kromě prostoru pro vaše zážitky a vzpomínky najdete v knize Deník fotbalového fanouška historii fotbalu. Dozvíte se, že moderní forma tohoto sportu se začala formovat v 19. století v Anglii. Zároveň se dozvíte, že historie fotbalu sahá až do středověku.

Co by to bylo za fotbalovou knihu, kdyby v ní chyběly fotbalové stadiony. V knize Deník fotbalového fanouška najdete jak fotbalové stadiony z České republiky a Slovenska, ale nechybí ani známé evropské fotbalové stadiony. Tato kniha je tak i zdrojem tipů na výlet každého fotbalového nadšence. Je také zdrojem zajímavých informací o stadionech. Věděli jste, že největší fotbalový stadion se nachází ve státě Severní Korea a pojme 114 000 fotbalových fanoušků? Proti této aréně je náš největší fotbalový stadion v pražských Vršovicích opravdový prcek. Do pražského Edenu se totiž vejde „pouze“ 19 370 fotbalových fanoušků.

Kniha Deník fotbalového fanouška je krásná kniha z nakladatelství Perkman, ze které se dozvíte mnoho zajímavých informací a která vám dá i dostatek prostoru pro zapsání si vlastních zážitků. Sama oceňuji také přístup ke všem fanouškům. Kniha má několik kreseb fotbalových fanoušků ve fotbalových dresech, ale všechny dresy jsou bílé. Je tak na každém čtenáři, aby si fotbalové dresy vybarvil v barvách jeho týmu.

Deník fotbalového fanouška potěší převážně dětské fotbalové nadšence. Ale i starší fotbaloví fanoušci si přijdou na své. A pokud máte doma mladého fotbalistu, mám pro vás tip na další pěknou fotbalovou knihu šitou mladým fotbalistům přímo na míru. Kniha se jmenuje Moje fotbalová sezóna - deník fotbalisty. I tento deník vydalo nakladatelství Perkman.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz