Hlavní obsah
Hry

Učení nemusí být mučení. S Bambilionem dětských her budou mít dítka matematiku brzy v kapse

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Škola hrou, to je oč tu běží. Toto heslo moc dobře znají tvůrci her z Dummy Bear, kteří vymysleli hru Bambilion - Piráti a čísla, díky které má nejednou dítko matematiku v kapse.

Článek

Bambilion - Piráti a čísla je soubor dvaceti pěti her zabalených v malé pevné krabičce, která se vejde do kapsy. Hra naučí děti sčítat a odčítat, počítat přes desítku, rozeznávat lichá a suchá čísla a mnoho dalšího. Dítka se učí hrou, která netrvá dlouho, díky čemuž si udrží pozornost. Součástí hry je i skládací herní plocha, žetony a desítkové kostky.

Přestože se jedná o malou hru, poskytne hráčům hodně zábavy. Je jen na vás, zda budete hrát svou oblíbenou hru, náhodně tahat pravidla nebo zda si vyberete hru podle náročnosti či věku. Bambilion - Piráti a čísla jsou otevřená různým možnostem.

Kartičky jsou psané jak v češtině, tak ve slovenštině. Herní plocha je krásně, a přesto jednoduše ilustrovaná. Tvůrci hry mysleli hlavně na praktičnost a zábavu, a to se jim moc povedlo. Této hře nechybí vůbec nic. Pravidla jsou stručná a jasná. Hraní her je proto opravdovou zábavou bez různých dohadů.

Bambilion - Piráti a čísla je hra pro 2 - 5 hráčů ve věku od 5 do 12 let. Zabaví se i mladší dítka, která umí počítat i dítka starší, která si počty procvičí. Hra je originální, vyrobena z kvalitního materiálu a zabaví vás doma i v přírodě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz