Hlavní obsah
Sport

Život s hokejistou je plný lásky nejen ke sportu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Yerry Yu, Unsplash

Hokej

Život v manželství s hokejistou je plný lásky nejen ke sportu.

Článek

Život s hokejistou

Manželky či partnerky hokejistů jsou pohledné dámy. Někdy jsou to modelky, někdy umělkyně jako například zpěvačky či herečky nebo sportovkyně.

David Pastrňák a Rebecca Rohlsson

Svatba je čerstvým zážitkem. Vztah je dlouhodobý a David s Rebeccou vychovávají svou dceru Freyu Ivy. Svatba proběhla v Chorvatsku na ostrově Hvar. Někteří hokejisté byli přítomni jako svatebčané, například Petr Mrázek, Radko Gudas, Pavel Zacha, Jakub Voráček nebo David Krejčí.

Foto: Nathan Dumlao, unsplash.com

Svatba

Na mistrovství světa tento rok 2024 dosáhli naši hokejisté až na zlatou medaili. Z tohoto úspěchu se radovala a stále raduje snad celá Česká republika.

K tomuto vítězství přidává David Pastrňák ještě další v osobní rovině. Uzavírá manželství se svou vyvolenou Rebeccou. Tak jim přeju jen a jen to nejlepší a hodně štěstí.

David Pastrňák je český profesionální hokejový útočník, který hraje za Boston Bruins v americké NHL.

Vzpomeňme si na dnes už bývalé manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance.

Lucie Vondráčková

Lucie Vondráčková je zpěvačka, herečka a dabérka vysoké kvality. Kromě toho má ráda sport, ráda plave, bruslí a je známá svou oblíbenou činností, což je chůze. Letos ji budeme moci pozorovat při Star Dance, myslím si, že má velkou naději dostat se hodně daleko.

Lucie Vondráčková v jednom z rozhovorů, když ještě trvalo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, se zmínila, že má stále zabalené kufry. Přejíždění či stěhování se z místa A do místa B ve velkých vzdálenostech mohlo být velmi často na pořadu dne. Vychovávají syny Matyáše a Adama.

Tomáš Plekanec

Tomáš Plekanec je český hokejový trenér a bývalý střední útočník. Působí jako člen realizačního týmu české reprezentace a stal se tak asistentem hlavního trenéra Radima Rulíka. Tomáš Plekanec se zaměřil na hru v oslabení a přesilovkách a také na zlepšení práce hráčů při vhazování.

Další z už bývalých manželství je Moniky Absolonové a Václava Eiselta.

Monika Absolonová a Václav Eiselt

Monika Absolonová je českou zpěvačkou, účinkuje v mnoha muzikálech. Václav Eiselt je bývalý hokejista, také útočník. S hokejem začínal v Benešově, pak se přesunul do týmu Slavie v Praze, poté ho čekal přesun na Kladno. Pak působil ve Spartě, dále ho hokej zavedl do Plzně, Havířova a pak zpět do Prahy. Některé ze sezon strávil v Berouně, Ústí nad Labem, Mladé Boleslavi nebo Vrchlabí a pak působil v Chomutově. Pěkný průřez Českou republikou, že?

Dalším dlouholetým vztahem (bývalým) je Moniky Absolonové a Tomáše Horny.

Tomáš Horna

Tomáš Horna je bývalý český hokejista hrající za Kladno. S Monikou vychovávají syny Tadeáše a Matouše.

Monika Absolonová zmínila, že život s hokejem je přesně naplánovaný, je pevně dané, kdy je sezona a kdy je volno. Denní režim byl stejný. V sezoně ráno trénink, odpoledne volno, to většinou hokejisté spí. Fyzicky i psychicky je často tento život náročný. Partnerky či manželky působí jako podpora svých hokejových es.

Hokejisté

Život s hokejistou si já představuji asi tak, že probíhá trénink, odpočinek, zápas a tak nějak stále dokola. Hokejisté musí svůj sport naprosto milovat a být mu oddaní. Jak je známo, nestačí pouze talent daný geneticky, ale píle, dřina, cílevědomost a neutuchající motivace. V Česku je výhoda, že hokej snad miluje každý a viděli jsme to letos na ochozech diváckých arén. I hokejisté z ostatních zemí tvrdili, že takovou fanouškovskou podporu v jiných státech nezažili. Hokejisté jsou tvrdí hoši, kteří se vrátí na zápas i se zraněním. Vzpomeňme si na zápasy letošního MS.

Zdroje:

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hokej/narodak-byl-pro-me-cislo-jedna-rika-plekanec-a-tesi-se-na-atmosferu-v-reprezentaci/6543a1a816d3c6c752b8b327

https://www.piratichomutov.cz/hrac.asp?id=Vaclav-Eiselt-855&sezona=2009DOR&kategorie=MUZ

https://kdojeto.superia.cz/sport/tomas_horna.php

https://sport.aktualne.cz/utajena-svatba-v-chorvatsku-pastrnak-si-po-sesti-letech-vzal/r~6cc98146526411efae9c0cc47ab5f122/

PACEK, Daniel.Víme, že hokej bolí. MF dnes, magazín dnes + TV. Praha. Media Centrum. 2024 (19), s.4-11.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz