Hlavní obsah
Lidé a společnost

Borhyová nemá v lásce štěstí. Zasnoubená byla třikrát, k oltáři nedošla ani jednou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Moderátorka Lucie Borhyová odjakživa touží po rodinném štěstí, pořád jí do toho ale někdo hází vidle! Touží po lásce marně? S nynějším partnerem to na velký posun nevypadá.

Článek

Není tajemstvím, že Lucii Borhyovou vždy lákala exotika a moře, tam se cítí nejlépe. Však si v Řecku našla otce svého prvorozeného syna. Kdykoliv má v práci alespoň pár dní volno, sedá na letadlo a už se ohřívá na slunci. Hledá tam snad novou lásku?

Mnozí se domnívají, že už pomalu vzdává vztah s advokátem Michalem Smečkou, se kterým randí už od roku 2017. Zatím u nich ale nedošlo ani na potomky - a ani na svatbu! Právě poté přitom moderátorka opravdu toužila.

Po dalších dětech toužila

Kdyby Bůh dal, určitě bych ještě jedno dítě chtěla nebo i dvě, tvrdila v roce 2019 moderátorka. Otázkou je, zda se Smečkou stále sdílí stejný názor, nebo už si chce moderátorka užívat zaslouženého klidu.

Nebo je to snad Smečka, kdo se stále k ničemu nemá? Vzhledem k věku nemá krásná moderátorka nekonečně času, a to ví zřejmě sama. Bolesti si přitom už užila dostatek. A pravá láska by byla něco, co by si opravdu zasloužila!

Tři prsteny a žádná svatba

Krásná moderátorka má doma tři prsteny, ani s jedním však nedošla k oltáři. Občas si ze sebe dělala sama legraci a označovala se za nevěstu na útěku. Poprvé ji požádal golfista Alan Babický, se kterým se poklidně rozešla v roce 2007 po devíti letech společného soužití. Dokonce spolu pak ještě nějaký čas bydleni, a dodnes jsou velmi dobří přátelé.

Podruhé ji požádal její osudový řecký muž Niko Papadakis, se kterým má syna Lucase. Ten ji ale opustil ještě před porodem a poté nějaký čas trvalo, než si k sobě vůbec našli cestu jako přátelé. Dokonce byl bulvár tehdy plný tahanic, kdo bude mít syna v péči. Dnes by ale dokonce měl Papadakis bydlet blízko Borhyové! A zdá se, že jsou všechny neshody zažehnány.

Třetím osudový mužem byl pro Borhyovou moderátor Michal Hrdlička, se kterým má dceru Lindu. V dobách minulých tvořili pár dnů a nebáli se dávat svou lásku okázale najevo. Po zásnubách se ale žádná veselka nekonala, a nakonec jejich vztah dospěl k rozchodu. Hrdlička si chtěl raději užívat jako svobodný mládenec. Dnes je ženatý s tenistkou Karolínou Plíškovou.

Se Smečkou se to nikam neposouvá

Ještě nedávno se přitom spekulovalo o tom, že půvabná Borhyová vybírá svatební šaty a touží se stát znovu maminkou po boku svého nynějšího partnera Michala Smečky. Mluvila o tom ještě před rokem, a zdálo se, že je pevně odhodlaná založit s mužem, kterého považovala za osudového, rodinu. Teď však tahle přání ustala, a dokonce se spolu ani neukazují ve společnosti. Borhyová to obhajovala tím, že ona se Smečkou také nechodí k soudnímu jednání. Možná, že zkrátka úspěšný právník nemá rád světla reflektorů.

Půvabná blondýnka měla přitom svatbu pečlivě naplánovanou. Toužila se vdát na pláži za zvuku šumění moře, kde bude jen ona a její partner, který jí prý snad i sliboval, že právě takový sen jí jednou splní. Jenže roky se Smečkou plynuly a žádost o ruku stále nepřicházela. Musela se smířit s životem na hromádce, který byl na hony vzdálený tomu, v co původně doufala. Dočká se ještě někdy svého štěstí?

Zdroj: vlasta.cz, blesk.cz, ahaonline.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz