Hlavní obsah
Cestování

Letadla adults only žádá stále více lidí. Děti otravují, kopou do sedaček, rodiče jim nic neřeknou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik (AI premium license)

Na sociálních sítích se s nástupem letadla strhla pořádná mela! Stále častější názor, který se objevuje, je požadavek na letadla, která budou jen pro dospělé. To by mohlo podle některých vyřešit úskalí, kdy bezdětné děti ostatní prý otravují!

Článek

Na nové sociální síti Threads se objevil příběh muže, který letěl domů z pracovní cesty, nebylo mu dobře a celou dobu mu kopalo malé dítě do sedačky. Dvouhodinový let se pak zdál nekonečný. A hned se v komentářích začalo volat po letadlech jen pro dospělé! Má takový koncept vůbec naději na realizaci?

Neznamená to další zatížení vzdušného prostoru?

Práci by to rozhodně přidělalo cestovním kancelářím, které už teď řeší místa pro své cestující ve veřejných letadlech, teď by se k tomu ještě přidal požadavek na různé druhy letadel. To by pochopitelně navýšilo počet letadel ve vzdušném prostoru, případně by to mělo za následek, že by některá letadla létala poloprázdná.

Rizikovost toho, zda se letadlo adults only naplní či nikoliv, by s sebou jistě nesla větší částky za letenku. „Bylo by mi absolutně jedno, kolik to bude stát, já chci jen klid. Když letím na dovolenou, chci aby začínala v pohodě a nebudu poslouchat žádný řev rozmazlených dětí, který si neumí rodiče srovnat,“ svěřila se Andrea K.

Každý rok to stejné…

„Dneska je to samá respektující výchova, rodiče neumí dítě ani okřiknout a to pak takhle dopadá. Člověk, aby se bál někomu říct, že to vlastně dělá blbě. Za nás tohle nebylo,“ svěřila se Jarmila, která na dovolenou létá každý rok a podle svých slov vždy potká nějaké dítě, které jí pije krev.

Vyslyší letecké společnosti své zákazníky a zavedou některá letadla, která budou přepravovat jen dospělé pasažéry? Zdá se, že své zákazníky by si takový koncept jistě našel!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz