Hlavní obsah
Lidé a společnost

Osudové lásky Simony Krainové: Turecký princ, Craig David i bolestivý rozvod s Bořkem Slezáčkem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Do povědomí široké veřejnosti se tahle kráska dostala především filmem Kamarád do deště, kde balila Lukáše Vaculíka. Ve skutečném životě ale dala přednost úplně jiným mužům. A často jim zlomila srdce!

Článek

Vaculíka Simona Krainová sice nesbalila, její první láskou byl ale Sagvan Tofi. Tehdy prožíval své divoké období, Krainová ale údajně toužila po dětech a chtěla je právě se Sagvanem.

Krásná i s beďary na čele, říkal Tofi

„Přesně si vzpomínám na první setkání se Sagvanem Tofim, kdy jsem byla v Opavě na nějaké soutěži Miss. On tam koncertoval spolu s Michalem Penkem a přišel za mnou, upřeně na mne zíral a řekl mi, že jsem neskutečně krásná a bude ze mne hvězda, protože jsem nejhezčí široko daleko i s těmi beďary na čele,“ vzpomínala po letech.

Byla by to bývala velká láska, kdyby Tofi nerandil i Darou Rolins současně. O vztah ve třech tehdy dámy nestály, za to v sobě našly nejlepší kamarádku. Vydrželo jim to dlouho, ačkoliv dnes už to mezi nimi „na život a na smrt“ rozhodně není.

Alex Bougault a plánování svatby

S Francouzem Alexem chodila šest let, byl to restauratér. V době, kdy žila v Paříži, si tehdy myslela, že se tam i vdá. A zatímco obřad měl proběhnout právě ve Francii, oslava měla být v Čechách.

Nedošlo ani na jedno. Rozešli se prý kvůli odcizení, svatba se nikdy nekonala. Dodnes jsou prý však přátelé a mají spolu krásné vztahy.

Královský původ Alpa Osczana

Ani turecký princ v jejích vzpomínkách nechybí. Byl dobře finančně zajištěný, pocházel z dobré rodiny a podle Simony to byl nejkrásnější chlap, kterého kdy potkala.

Nechala se pak slyšet, že jí nastavil laťku tak vysoko, že už se jí v českých vodách nikdy žádný chlap líbit nebude. No, Karel Vágner ml. by dnes asi nesouhlasil!

První manžel Bořek Slezáček

Krasavce Bořka Slezáčka, který byl tehdy populárním moderátorem, potkala Simona na bujaré party. Okamžitě to mezi nimi zajiskřilo, netrvalo dlouho a byla svatba. Ta se konala na zámku, ačkoliv jí někteří varovali, že Bořek není zrovna vzor všech ctností. Nevzdala to.

Alespoň hned ne, protože když jejich láska končila, začalo se šuškat, že celou domácnost táhla finančně Simona, rozhádala se kvůli němu s Darou Rolins a potom si párkrát vynadali přes média. Přátelé z nich asi už nikdy nebudou, ale vzájemně si přejí štěstí.

Jiří Hudler jako důvod války

Po rozchodu s tureckým princem Alpem byla modelka delší dobu sama, než se objevil mladý hokejista Jiří Hudler. Vztahu nedával téměř nikdo šanci už od začátku, Agáta Hanychová dokonce prohlásila, že vedle něj Krainová vypadá jako jeho matka. To má být také jeden z důvodů, proč se dámy dodnes nenávidí.

Za svým vyvoleným pravidelně odjížděla do Detroitu, kde hrál a milovala ho z celého srdce. Přesto on nedokázal udržet hormony na uzdě a měl být Krainové nevěrný s prostitutkami. To okomentovala modelka tím, že je nezralý, sbalila si kufry a už nikdy se nevrátila.

Tajemný Craig David

Měli spolu něco tihle dva? To je dodnes otázkou. Simona po rozvodu s Bořkem Slezáčkem měla nápadníků plno, a jedním z nich měl být právě slavný britský zpěvák Craig David. V roce 2009 letěla do Británie a jedna spolucestující měla prásknout, že seděla vedle Krainové a jejího stylisty Filipa, se kterým řešili, že letí právě za Craigem. Zda to byla pravda, kdo ví. Když se ale s Craigem potkala v Česku, aby spolu rozhodli finále Elite Model Look, pořadatel soutěže naznačil, že se tu Craigovi opravdu líbilo. „Craig David byl nadšený a Praha se mu hodně líbila. Myslím, že se mu ani nechtělo ji dnes v poledne opustit,“ smál se.

Osudová láska Karel Vágner ml.

Krainovou obdivoval odjakživa, její typ to ale zrovna nebyl. Přesto vznikla láska, která překonala veškeré nesnáze a díky které dnes mají dva krásné syny. Většinu času tráví v Dominikánské republice, v Praze si vybudovali krásný byt a jsou spokojení. Brali se na Staroměstské radnici v Praze, nejrušnějším místě pro svatby v republice, a přesto se jim to podařilo utajit. Simona měla jednoduché, tunikové, modré šaty a válenky. Žádná romantika to nebyla, o to pevnější ale její manželství je.

Zdroj: iDNES.cz, blesk.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz