Hlavní obsah
Satira

Fake news cz: Jan Kraus otevírá novou kapitolu. Televizní pořad o vaření. Krausova kuchařka!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Slavný moderátor a dramatik Jan Kraus se chystá na nečekaný obrat v kariéře. Spolu se svou manželkou Ivanou Chýlkovou se chystají uvádět nový televizní pořad o vaření!

Článek

Pořad s názvem „Krausova kuchařka“ slibuje humorný a zábavný pohled do světa gastronomie. Kraus, známý svým sarkastickým humorem a ostrým jazykem, se zhostí role nešikovného kuchaře, který se pod vedením své zkušené manželky snaží naučit vařit.

„Vždycky jsem si myslel, že vaření je pro ženy,“ prohlásil Kraus s úsměvem. „Ale Ivana mi slíbila, že ze mě udělá mistra kuchyně. Nebo alespoň takového, který si dokáže uvařit vlastní večeři bez toho, aby zapálil kuchyň.“

Ivana Chýlková, autorka několika kuchařek, se těší na spolupráci se svým manželem.“ Jan má sice o vaření nulové znalosti, ale je to neuvěřitelně zábavný člověk,“ říká. „Jsem si jistá, že náš pořad bude plný humoru a zábavy.“

Pořad „Krausova kuchařka“ se bude vysílat na TV Prima a slibuje být hitem. Kromě humorných momentů se diváci mohou těšit i na praktické rady a tipy do kuchyně. Kraus a jeho manželka se chystají představit recepty na tradiční česká jídla i exotické speciality.

„Chceme, aby se náš pořad líbil všem,“ říká Kraus. „Ať už jste zkušený kuchař, nebo teprve začínáte, věříme, že si u nás najdete něco pro sebe.“

Sledujte „Krausovu kuchařku“ od září na TV Prima!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz