Hlavní obsah
Umění a zábava

Stardance 2024 …když hvězdy tančí. Počkat! On tam ještě někdo netančil?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels.com

Blíží se již třináctý ročník oblíbené taneční soutěže Stardance …když hvězdy tančí. Kdo bude tančit letos a proč je tato soutěž stále tak oblíbená?

Článek

Kdo by neznal proslulou znělku Stardance, která po těch letech už může některým lézt na nervy. Je za tím nejen samotný pořad v hlavním vysílacím čase, ale také veliké množství upoutávek nejen na budoucí díl, ale také nespočet upoutávek na samotný pořad, které jedou několik týdnů dopředu, než samotná show vůbec začne. Dále nemůžeme zapomenout na hlasování o tom, který taneční pár má v dalším díle soutěž opustit. Těchto spotů, kde nesmí chybět typická znělka, je také nepočítaně.

S údivem pomalu rok co rok pozorujeme, že se stále našel někdo, kdo ještě v této soutěži netančil, a tak se vždy dočkáme dalšího ročníku, ač by se možná mělo v nejlepším přestat. Na televizních obrazovkách tento pořad vídáme téměř pravidelně s občasnými přestávkami od roku 2006 a je českou verzí britské Strictly Come Dancing.

Skalní fanoušci této soutěže se vždy těší, až Česká televize odtajní soutěžící pro daný rok. Pro rok 2024 hvězdy, které budou tančit, již známe.

Tento rok se tedy můžeme těšit na:

  • Lucii Vondráčkovou - zpěvačku a herečku, kterou nyní můžeme vídat v seriálu Ulice, kde hraje mrchu Soňu
  • Chili - známou jako účastnici Masterchefa a Survivora
  • Janu Paulovou - herečku, kterou nyní můžeme vídat v Divadle Kalich s Pavlem Zedníčkem v komedii Bez předsudků
  • Filipa Blažka - herce, kterého vídáme třeba v seriálu Jedna rodina
  • Martu Dancingerovou - herečku, kterou známe ze seriálu Kukačky nebo Zlatá labuť
  • Martinu Ptáčkovou - kickboxerku
  • Patrika Hartla - úspěšného českého spisovatele, který píše knihy spíše pro ženy a jeho posledním dílem jsou Gazely
  • Oskara Hese - velice nadějného mladého herce, kterého známe z filmu Bratři nebo Dukla 61 či seriálu Král Šumavy
  • Ondřeje Rumla - hudebníka, kterého můžeme znát z pěvecké soutěže X Factor
  • Jiřího Ježka - cyklistu paralympionika

Taneční show jako vždy uvede Česká televize na podzim.

Pro mnohé je již tato soutěž vyčpělá, protože čeho je moc, toho je příliš. Nepřidá tomu ani právě ta znělka, která se postupem času mohla stát až otravnou. Přesto má tato soutěž spoustu svých příznivců, kteří se na „svůj“ sobotní večer těší, jak se při sklence dobrého vína pokochají nad tanečními kreacemi.

Možná to bude také tím, že tento pořad je na úrovni a bez skandálů a pro diváky je jako pohlazením na duši spolu s laskavým a distingovaným projevem Marka Ebena a Terezy Kostkové. V dnešní době, kdy se valná většina televizních show honí hlavně za co největšími senzacemi a laciným humorem, je opravdu tato soutěž jako takové malé zjevení. Obzvláště když k tomu všemu ještě připočteme krásné večerní róby a obleky jak soutěžících, tak samotných moderátorů.

A co vy? Jste příznivci Stardance, nebo dáte přednost raději knize?

Zdroje:

https://ct24.ceskatelevize.cz/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz