Hlavní obsah

Dva ukrajinští mladíci se pokusili znásilnit devatenáctiletou dívku z Plzeňska

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2021/03/29/10/03/woman-6133583_1280.jpg

Devatenáctiletá slečna Sabina se přes sociální sítě seznámila s  mladým mužem ukrajinské národnosti. Důvěřivě si s mladíkem naplánovala schůzku, na níž se ji spolu se svým kamarádem pokusil znásilnit.

Článek

Sabina (19) se v lednu letošního roku online seznámila s mladým mužem ukrajinské národnosti. Po téměř tříměsíčním psaní a hovorů si spolu domluvili schůzku, na níž měl dorazit i dlouholetý kamarád již zmiňovaného muže. Sabina tomuhle muži plně důvěřovala a oba mladíky pozvala k sobě do bytu, kde se měli seznámit, sledovat filmy, popíjet a bavit se. Podle slov Sabiny vše probíhalo v pořádku a žádné varovné signály se nevyskytovaly. Jakmile si Sabina odskočila na toaletu, dva mladí muži jí dali do pití GHB drogu - jedná se o tekutou extázi či tzv. K. O. kapky, jsou u pachatelů znásilnění velmi oblíbené. Je to čirá tekutina bez zápachu, která má slanou chuť. Nejčastěji vám ji nalijí do nápojů, kde ji nemáte šanci odhalit ochutnáním.

Po příchodu z toalety se dále bavili a popíjeli. Sabina na sobě začala pozorovat zmatenost a ospalost, nebyla neschopná srozumitelného vyjadřování. Začala pociťovat závratě. O tohle násilníkům šlo a proto se pustili do dobře naplánované akce. Začali Sabinu osahávat, na její nesouhlas, který se snažila dávat najevo odstrkováním, nebrali ohledy. „Snažila jsem se je odstrkovat, jim to bylo jedno, šli si za tím svým. Poté jsem zvýšila hlas a důrazně řekla ať přestanou, smáli se mi do obličeje.“ Tohle jsou slova Sabiny.

K samotnému znásilnění nedošlo, neboť se dívce podařilo vymanit a jelikož oba muži byli dost silně pod vlivem, tak se Sabině úspěšně podařilo uprchnout do koupelny, z níž rovnou volala na linku 158. Drogy přimíchané do pití Sabiny byly potvrzeny.

Policejní komisař v uplynulých dnech zahájil trestní stíhání obou mladých mužů jako obviněného pro přečin znásilnění ve stádiu pokusu. V případě odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až pět let.

Policie apeluje na všechny důvěřivé mladé dívky, které se stýkávají s neznámými muži ze sociálních sítích, na bdělost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz