Hlavní obsah

Jak vyrobit vojáky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Putin potřebuje vojáky, a stále více, už i do budoucna.

Článek

Jak zaznělo z jeho úst v dokumentu „Putinovo hřiště“, hranice Ruska nikde nekončí a svět je přitom veliký. Jenže do plození se tam nikdo moc nehrne (přitažlivější je flaška vodky). Na jednu ženu v Rusku totiž průměrně připadá 1,5 dítěte, přičemž pro zachování populace dané země je potřeba, aby na ni připadalo 2,1 dítěte. Porodnost je podle webu Euronews na 25letém minimu. Nyní přišel s dalším bizarním plánem ve stylu sociálního inženýrství Jevgenij Šestopalov. Projekt nese marketingově poutavý název „sex v práci“. K plození přece může dojít i tam. Moderátor se Šestopalova zeptal, kdy si lidé mají udělat dítě, když pracují 12 až 14 hodin denně. „Během přestávek,“ odpověděl ministr. „Velká zaneprázdněnost v práci není pádný důvod, ale chabá výmluva. Početí dětí se můžete věnovat i během přestávek v práci, protože život utíká příliš rychle,“ prohlásil Šestopalov. Takže jak jsme u nás byli zvyklí na přestávku na oběd, Rusové patrně budou mít i tu motivační. Jak dlouho potrvá, těžko odhadnout, nakonec efektivně se vše dá stihnout v rychlosti. Jenže co když oba partneři pracují v úplně jiných firmách nebo v jiných městech? To by pak na pauzu nestačil celý den a kdo by pak vyráběl zbraně? I když i tady se nabízí řešení, kolega (kolegyně) v práci, však jde výhradně jen o to plození. Někdy taky ten „výkonnější“ může obsloužit více národně uvědomělých dělnic. Mohou uspořádat i různé reality show, typu pokleslého „Love Islandu“ či „Honeymoonu“, kde bude dovoleno úplně vše (a za oplodnění se budou dávat body navíc). Jen bude zvláštní, jak se s tím srovnají Putinem opěvované „tradiční hodnoty“, údajně tak odlišné od „zvráceného Západu“. V Rusku je však možné všechno, tak stačí záměr jen správně politicky podat a požehná mu i někdejší agent KGB, patriarcha ruské pravoslavné církve Kirill.

Dalibor Kučera

Zdroje: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/574664-putin-naridil-rusum-sex-misto-obeda-rodi-se-malo-deti

Putinovo hřiště (dokument 2024), ČT2

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám