Hlavní obsah

Shakira trucuje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Opustí kolumbijská superstar prkna, co znamenají svět?

Článek

Jeviště bylo až doposud pro zpěvačku Shakiru (47), vlastním jménem Shakira Isabel Mebarak Ripoll, neoddělitelnou částí života. Její hity „Whenever, Whenever“ a „Underneath Your Clothes“ obletěly svět a z Kolumbijky udělaly superstar.

Fanouškové milují její muziku, dlouhé blond vlasy, minimální oblečení a okouzluje je i svými nezaměnitelnými tanečními kreacemi. Každý zpěvák, zvěvačka má svůj styl pohybu a oblékání. Celkový projev má na diváky magický účinek. Když k tomu ještě občas řekne něco moudrého ke světové politice nebo podpoří některou z ekologických aktivit, úspěch je zaručen.

Krátké sukénky jsou samozřejmostí. Shakira se od začátku své kariéry pohybovala jak na jevišti tak ve videoklipech velmi uvolněně. Co se najednou stalo? To co jí až donedávna přinášelo radost a uspokojení, najednou jí dělá potíže? Dokonce takové, že chce opustit jeviště? Co se přihodilo? Že by to bylo věkem?

V současné době propaguje spolu se zpěvačkou Anittou svůj nový singl „Soltera“. Při návštěvě klubu v Miami pro své fanoušky začala v dobré náladě tančit na podiu. Všichni si bezva atmosféru užívali až do okamžiku, kdy Shakira zjistila, že místo aby se fanouškové věnovali jejímu novému hitu, jak vypozoroval curyšský portál Watson, natáčí si ji mobily. Nic neobvyklého, že? Ale problém byl ve výškovém rozdílu zpěvačky na pódiu a fanoušky pod ní. Tak se nutně muselo stát, že byly zachyceny její intimní partie. Prostě jí mobily fotili i pod sukní, jakoby se cítili osloveni jejím velehitem „Pod tvými šaty“.

Když to následně superstar zjistila, rozlobilo ji to natolik, že zvažuje odchod z pódií vůbec.

Myslí to vážně, nebo se jedná jen o reklamní trik? To se teprve uvidí. Nechme se překvapit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz