Hlavní obsah
Seberozvoj

Jedu do Dubaje. Nezahlídnu moře ani Burdž Chalifu, ale rupne na to stavební spoření

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Lemmyu/www.pexels.com

Je libo nový nosánek? Žádný problém

Na plastiku prsou, nosu, pro hollywoodský úsměv nebo pro dokonalý účes jsou české dámy připraveny obětovat od jednoho dne dovolené až po životní úspory.

Článek

Muži versus ženy

Muži to mají jednodušší. Když zešediví, všichni obdivují, jak jim nová barva sluší. Když přijdou o vlasy, to je teprve něco.. Vidělas ho? Vypadá jako Bruce Willis. Celé tělo, včetně míst, kde bývaly vlasy, umyjí mýdlem na ruce. O krému vědí jen to, že je nechutně mastný. Nenapadne je nanášet si tu věc na tělo. Když se objeví vrásky, dodají jim do výrazu zkušenosti.

Dívky dosažením 10. roku věku se nejdříve pod nánosy make-upu snaží zamaskovat své mládí. Příchodem jejich milénia začíná boj opačný. Nehty, se kterými se jen těžko dá něco v domácnosti udělat, řasy jako smetáky. Tu něco přifouknout, jinde odsát. Hlavně ať to vypadá dokonale!

Péče kosmetická nebo psychická

Je to o vnitřní spokojenosti. Kdo neměl v dětství to štěstí, aby mu sebevědomí zdravě podpořili rodiče, bude jeho honička za dokonalostí nekonečná. Sezení u terapeuta ale vyjde levněji.

Nejvíce navštěvovanými destinacemi v rámci zkrášlující turistiky jsou Dubaj a Turecko. Ukrajinští odborníci se také rozprchli tímto směrem. V Čechách máme v tomto oboru velmi kvalitní péči. Na termín ošetření si ale počkáte.

Anketa

Jste se s svým vzhledem spokojení?
Ano, když se trochu nahodím, tak můžu jít s davem
46,6 %
Ani ne, chtělo by to razantnější zásah do fazóny
13,6 %
Nejradši mám účes "vstala a šla"
39,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 464 čtenářů.

Čekání na proměnu

Odhodlání si počkat na něco speciálního jsem zažila na vlastní kůži. V Čechách máme kadeřnici s neobyčejným nadáním. Do Postřelmova přijede sula-mula a odjíždí modelka. Martina Odstrčilová umí podpořit přednosti tváře a dokonale sladit tón vaší pleti s účesem. Nějaký ten filtr dodá výslednému dílu punc zázraku. Není to levné, ale mně to za to čekání a výlet z Prahy stálo. Fotku ze dne D jsem vystavila na všechny sociální sítě a každý den se tomu ideálu snažím přiblížit.

Martina na to jde od lesa

I paní Martina pochopila, že tohle je sisyfovská práce. Každou jednu ženu, která má to štěstí a uloví její termín proměny, opracuje a vypustí krásnou do světa. Ale ženy se vrací a Martina, ačkoliv dře jako kůň a školí svůj tým, svoje nadání předat nedokáže. Přišla s novým produktem: uprav se sama. Zas jen špetka šťastných žen, která našetřila nemalý peníz, mohla dorazit do moravské vesničky a strávit den školením, jak si vlasy správně umýt, jak je vyfoukat a jak se nalíčit. Šest nových krásek je na světě za jeden den!

Dámy, zeptejte se svých protějšků. Méně, je často více. Cestovat přes půl republiky nebo dokonce přes půl světa, abyste si připadaly více dokonalé, po nás opravdu nikdo nežádá. Jestli je to vaše nutkavá potřeba, tak vemte rozum do hrsti.. až si budete ráno foukat vlasy a nahodíte trochu tvářenky a stíny, na kolik tisíc si tohle umění ceníte?

Zdroj:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz