Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Lovkyně skalpů. Kamarádka tvrdí, že neví, co chce. Noví partneři mají expiraci maximálně 3 měsíce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Lemmyu/www.pexels.com

Rozhodla jsem se, že tentokrát to vyjde

Seznamka jako líheň chtivých jedinců toužících po soužití v páru. Nejsou to jen ženy, které si stále dokola nabíhají na hrábě.

Článek

A co vlastně hledáš?

Abych pravdu řekla, sama nevím. Hlavně aby byl zábavný a vtipný, inteligentní, vysoký minimálně 185 cm, samozřejmě štíhlý a musí mít vlasy, dobrý charakter, věk + 3 až 5 let ode mne. Musí umět naplánovat trasu na výlet, protože to já nezvládnu. Měl by být manuálně zručný, mít stejný hudební vkus a samozřejmě nesmí chybět chemie. Aha, takže to vypadá, že zadání je celkem přesné a detailní. A co nabízíš Ty?

Já vím, že jsem povrchní

Z mého pohledu je její nabídka jak pytlík chipsů. Balík plný vzduchu za nesmyslnou cenu. Obě víme, že chce žít sama, mít svůj klid. Jíst, kdy ona má hlad a jít na výlet, když má náladu. S oblibou o sobě říká, že vlastní hangár s tunou děkovných dopisů za kvalitní sex. Kdyby adepti mohli vyprávět, ráda bych znala i druhou stránku příběhu. Udělat někomu pomyšlení a místo vlastního zážitku mít jen plnou garáž sběru? To je chudák.

Nejkrásnější jsou začátky

Každého nového „kusu“, který na seznamce uloví, je mi upřímně líto. Jak známe z textu Hanky Zagorové: Jeden ve druhém se nejdřív hledáme. V srdci výhonky, když klíčí neznámé. Nešlap, nelámej. Kamarádka je velký originál, který marně celý život v někom hledá. Člověk by se uchýlil ke kompromisu, ale když ty začátky jsou tak vzrušující. Pán ze sebe za pár měsíců vyždímá to nejlepší a může jít světem. Brzy se totiž najde zásadní překážka, kterou z jejího pohledu nelze překonat.

Anketa

Věříte, že na seznamce je možné najít kvalitního partnera?
Samozřejmě, můžeme ho potkat kdekoliv
70,7 %
Seznamka je pro ty, co jinde nemají šanci
14,9 %
Znám šťastný a spokojený pár, který se potkal na seznamce
14,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 355 čtenářů.

Chybí nám odvaha?

Myslím, že největší překážkou je nedostatek odvahy. Vybudovat a udržet vztah to je celkem dost práce. Přidala bych půl kila ochoty a tolerance, a hlavně láska není pocit, to je rozhodnutí. Spousta single lidí nemá ani odvahu na seznamku zajít. Nevěří, že by mezi vychloubači a předstírači našli toho pravého, tu pravou.

Kouzlo úspěchu je v zadání a záměru. Kamarádka má zadání v pořádku, ale záměr má evidentně krátkodobý. Zatímco ti, kteří po někom touží a zároveň nevěří, že ho najdou, zpravidla skončí také sami. Umíte si správně přát?

Zdroj:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz