Hlavní obsah

Že jsou ti Češi ale závistivci!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pinterest

Divá Bára opět nezklamala.

Článek

Když pominu, že má autorka chronické problémy s chybami v textu každého svého článku, její zevšeobecňování je přímo legendární. Vyšel tady jeden jediný článek, kde si jeho autorka stěžovala, že mnozí Youtubeři bohatnou na tom, že za pofidérní bonusy tahají peníze z dětí. Z dětí, které jsou snadno ovlivnitelné a ty peníze mnohdy mají na svačiny. Článek jsem četla a v mnohém s ním musím souhlasit. Přinejmenším v tom, že orientovat se na děti je zbabělé a neetické. Zvláště když nejde o dětskou radost, ale především o prachy. To by ale nebyla Divá Bára, aby si všechno nepřebrala pěkně po svém. A co z toho vyšlo? Zkráceně - chudáci Youtubeři se dřou a Češi jsou závistivá a hlavně líná svoloč. Pochopitelně všichni Češi, protože jinak autorka ani uvažovat nedokáže. Je vidět, že autorka děti nemá, protože jinak by věděla, že uhlídat, co všechno sledují se dá v době mobilů dost těžko. Hlídat můžete mrňata a také byste měli, ale starší? Těžko. Dítě není pes, na vodítku obvykle nechodí a má mobil, stejně jako jeho kamarádi. Co ale považuji za nejdůležitější je, že v původním článku vůbec nešlo o nějakou závist, ale jen a pouze o poukázání na zneužívání důvěry a obdivu dětí k vydělávání peněz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám