Hlavní obsah

Čím neschopnější, tím agresivnější.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Čím neschopnější, tím agresivnější.

Článek

Když jsem si přečetl článek Čím neschopnější, tím agresivnější, nedalo mně to a musel jsem na článek zareagovat. Autor článku má černobílé vidění světa. Předpokládám, že je mladý a lehce ovlivnitelný. Kdyby spatřil video s p. Matějem Gregorem, tak by rychle změnil názor. Neuvědomuje si to, že média předkládají lidem ve zprávách sestřihy z těchto diskuzí tak, aby to bylo pikantní a mohly ovlivnit názory sledujících občanů třeba u televize. V úvodu mého článku jsem se zmínil o p. Gregorovi. Tento člověk vystoupl v Karviné při diskuzi s Rakušanem a měl vše dobře připravené. Jednal klidně, věcně a bylo vidět, že je zvyklý vystupovat na veřejnosti. To je moc důležité. Nikde v médiích neproběhlo to, jak tento člověk Rakušana „dusil ve vlastní šťávě“. Připomněl mu jeho sliby, lži, podrazy, prostě neférovost. Vždyť i na tom setkání v Karviné Rakušan lhal při jednání o ČEZu. Je to člověk, který se ničeho neštítí. Tak trochu se přepočítal v tom, že na jednání s občany budou pouze ti „jednodušší“, s kterými si lehce poradí, protože oni nemají přehled o politice. Jenomže pan ministr vnitra je velký mluvka, rád se předvádí a při tom vypustí věci, které potom v určitém časovém úseku popře a neuvědomuje si, že se tak krásně „odkopává“. Již několikrát jsem zaznamenal, že Rakušan se snaží dělat nebojácného a razantního politika. Jenomže když byl nachytán při lžích a podrazech, tak se snažil ze sebe udělat chudáčka a sypal si popel na hlavu. Prostě nepodařený herec. Je jasné, že zaslepení lidé, kteří fandí pětikoalici budou toto pokrytecké jednání přehlížet a tímto ukazují svoji hloupost a schopnost přijímat falešné názory vládnoucí koalice. Potom tyto názory přijímají jako své. Takže milý pisateli článku „Čím neschopnější, tím agresivnější“, jaký je rozdíl mezi těmi neschopnými, agresivními a těmi, kteří si hraji na slušné a při tom jsou to tupé ovce, neschopné vlastního názoru, přijímající to, co jim pětikoalice naservíruje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám