Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Mít, či nemít bokovku?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Libor Šimek

Jít do paralelního vztahu, nebo ne? Co to přináší a bere?

Článek

Někteří si myslí, že bokovkou jen tak upustí páru a pak bude vše v pořádku. Je tomu tak opravdu? Třeba psychiatr Plzák doporučoval pro znuděné manžely prostitutku. Prý jim to osvěží současný vztah, akorát se o tom manželka nesmí dozvědět. Nevím, jak to měli Plzákovi doma, o tom pomlčíme. Musí pro vás existovat jiná řešení než jen bokovka nebo profesionálka, nemyslíte?

Sex bez emocí neexistuje

I když se někdo rád prezentuje jako multiorgastický a zaměřený jen na sexuální impulsy, jednoduše nymfoman či nymfomanka, jedinec, který nemá jinou volbu než nutkavě sexovat s náhodnými partnery, nikdo prostě jednoduše není jen pudové zvíře. Vždycky existuje možnost, že z vaší touhy po rozkoši vyroste obrovský emocionální problém nebo vztah. A když u toho jste v manželství či ve vztahu, tak to je potenciální průšvih. Nemyslete si, že si jen tak mírnyx týrnyx prostě doplníte sexuální potřebu a bude to. Jak někteří říkají, na to může jeden chodit k profesionálkám. A víte, co je zajímavé? Že samy profesionálky říkají, že ženáči se k nim chodí hlavně „vyplakat“ a ne pro sex. Sex se prostě od emočního náboje oddělit nedá.

Sex vnímaný ženou a mužem

Všeobecně přijímaný mýtus je, že ženám jde o city a chlapům o sex. Působí to tak, ale vzhledem k tomu, že se muži často sami citově zapletou se svým objektem sexuální touhy, tak to asi není úplně pravda. U žen je to ještě hlubší, to je taky fakt. Ty se snaží přes sex nacítit svého sexuální partnera. Co kdyby se dal klofnout, co kdyby mu to doma nefungovalo ještě někde jinde než v sexu. Chtějí si prostě chlapa zaháčkovat. V obojím případě riskujete váš současný vztah. Pořídit si jen tak někoho na sex, jako když si pořizujete nový kabát nebo auto, takhle to prostě nefunguje.

Různé sexuální potřeby různé tlaky

Je fakt, že pokud se dají dohromady dva lidi, kteří mají zcela jiné sexuální touhy, tak to asi úplně dlouhodobě nejde utáhnout. Někdo, komu stačí sex jednou měsíčně asi druhého, který jej potřebuje skoro denně, neuspokojí. Nezoufejte, výhodou je, že dnes už nejsou domluvená manželství, tedy alespoň tak doufám ve vašem případě, a můžete se o vašich sexuálních potřebách ubezpečit před tím, než vstoupíte na tenký led manželský. Pokud jste však svou zvýšenou sexuální touhu předstírali, tak vám pak už nepomůže ani svěcená. A vůbec, sex se prostě přeceňuje.

Řešení pro některé: mít za milenku manželku či za milence manžela

Dobře to znáte, že když si koupíte něco nového, časem vám to zevšední, takhle vnímá řada lidí i vztahy, a proto je neustále mění. Pokud máte tohle postižení, za čas vám zevšední nejen vaše manželka či manžel, ale i milenka a milenec. A musíte začít zase znovu. Je to i váš bludný kruh?

Jak z něj ven? Zkuste přidat nové prvky, vymyslet něco nového do vašeho vztahu vy sami. Pokud na nic nepřijdete, tak jste taky možná vy sami pro někoho na seznamu všedních věcí, které je potřeba obměnit nebo vyměnit. Nedivte se pak tomu, že vás prostě někdo taky vymění, když nejste ničím zajímaví.

Tak bokovku ano, či ne?

Pokud ano, tak jen na vaše vlastní triko.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz