Hlavní obsah

Drbny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemusíte číst noviny, všechno vám s radostí sdělí.

Článek

Pro někoho drbny, pro mne vzácné bytosti, které obdivuji a miluji, snažím se proniknout do jejich podhoubí. Je to dle mého názoru samostatná kategorie, zaslouží si nejvyšší úcty a pozornosti. Rád odpovím na všechny jejich dotazy, vyposlechnu si jejich názory. Stávaly před domem aby jim nic neuniklo, byl jsem rád že je vidím a mohu si s nimi popovídat. Dobrý den, sousedky! Tak copak jste koupil? Ochotně položím tašky na zem, ukazuji nákup a dozvím se vše nové. Představte si, že ta z 1. poschodí nechodí půl roku do práce, její dcera přestala chodit do školy. Neplatí složenky, byl tady exekutor. Projevuji účast velkého zájmu : "JÓ? opravdu ? To snad není možné a jsme všichni spokojení. Abych ony dámy uspokojil, sdělím na oplátku podobnou zajímavou novinu.

Přijely děti mé přítelkyně Evy, Nikola a Patrik. Slavili jsme, nevím už jaké výročí, napadlo nás završit oslavu petardami a ohňostrojem, materiálem zbylým z oslavy nového roku. Založili jsme táborák na louce za domem, opékali špekáčky, pili alkohol, o půlnoci ohňostroj a petardy jako na Nový rok.

Z domu se ozývalo : „To snad není možný v červenci !“ Dlouho potom jsem se oněm zpravodajkám vyhýbal, byl jsem na černé listině.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám