Hlavní obsah

K baráku patří pes a chlap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starýho chlapa nepředěláš, dokážeš jedině že bude víc v hospodě než doma.

Článek

Pes je užitečnej, hlídá barák, dělá vám společnost. Dáte mu granule nebo kost, vodu. Chlapovi kus masa, otevře si lahváče a je spokojenej. Tak jako dítě dostane dudlík, mužskej vychlazenýho lahváče. Barák bez chlapa nemůže bejt. Lecos opraví, trávu poseká, věci zařídí. Jsem v důchodu 5 let, nedávno se na mne sápal, říkám mu : „Žádnej sex nebude, jsme na to starý, koukej jak vypadáme, jdi radši do hospody“. Tak mě poslech, hospodu zavíraj v 11, vždycky se v pořádku vrátí, jako pes do boudy. Ví kde má své zázemí, klid, kde ho nikdo neterorizuje. V televizi koukám na co chci, on v hospodě na fotbal. Večír nakrmím králíky, zavřu slepice, naleju si trochu domácího vína, zapnu televizi. Přitom něco upletu vnoučatům a mám svůj klid.

Problém mám, ve vedlejším baráku s Boženou. Říkám jí : „Božka, vyprdni se na to, dyť ten tvůj chlap je učiněnej beránek“. Potichu se vrací z hospody, kdybys do něj nevrtala, byl by klid. Nikdy se nestalo, že by přilezl po čtyřech, jenom někdy ho nesli kamarádi. Nebyl ti nikdy nevěrnej. Tak co řveš na celou ulici, příště na tebe zavolám policii pro rušení nočního klidu.

Chlap má po tolika letech chomoutu právo na svůj život, kamarády a vy si od něj odpočinete. Dejte mu co potřebuje, bude spokojený on i vy. Mužský mají kratší život než my, horší to bude až nás opustí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám