Hlavní obsah
Rodina a děti

Zázračný Strom plodnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Zázračný Strom plodnosti

Článek

Nemohu napsat na kterém místě v Česku se nachází. Způsobilo by gigantický příliv lidí, na který místní nejsou připraveni. Již dnes je situace v místě neúnosná. Parkoviště obsazená, příjezdové silnice neprůjezdné, dopravu musí řídit policisté ze tří okolních okresů. Jak to všechno začalo ?

Naše sousedka měla dceru, od mala lezla na strom u domu. Hrála si na něm s panenkami, psala školní úlohy, strom byl její nejoblíbenější místo. Posléze jsme si všimli, holčičce na stromě narůstalo bříško, brzy, ještě ji nebylo 15, porodila krásného chlapečka. Brávala ho na strom, kde i kojila a přebalovala.

Otec dítěte neznámý, lidé byli matkou přesvědčováni že dcera byla panna, oplodnění způsobil strom. Záhy čekala dítě i zapřisáhlá stará panna a další dvě ženy ve věku 45 a 48 let ! Stačilo snad jen kolem stromu projít, sebrat spadlý list, ochutnat ovoce. Starší lidé se dušovali že viděli v noci nad stromem zjevení Panny Marie.

Z domovní schůze vzešlo usnesení - strom musí být poražen. Městský úřad nepovolil, odvolávající se na vyhlášku o ochraně městské zeleně. Pro ochranu stromu postavil do kruhu o průměru 4m plot, na zem položil zámkovou dlažbu o průměru 20m, ke stromu přístupový chodník, strom označil cedulí s nápisem STROM PLODNOSTI, poškození se trestá, vstup za oplocení není dovolen.

Likvidaci stromu chtěli hlavně partneři těhotných žen, nevěřící na účinek stromu. Na druhé straně byl zájem obce. Davy turistů zvědaví na zázračný strom, ženy toužící otěhotnět, páry kterým se to nedaří, naplňovaly místní obchody, restaurace a penziony. U cesty z parkoviště ke stromu vyrostly stánky s občerstvením a suvenýry.

Do plánů Městského úřadu na příští volební období byl schválen radou zastupitelů plán na vybudování velkého záchytného parkoviště z prostředků města, podílet se bude z části EU. Z dobrovolné sbírky občanů a příspěvku podnikatelů bude město provozovat kyvadlovou dopravu mezi záchytným parkovištěm a Stromem plodnosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám