Hlavní obsah

Zdravím, sousedko!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno se probere, tak to bylo a bude co svět světem stojí.

Článek

Dlouho jsme neviděli, myslela jsem si že jste nemocná. Ale ne, možná nechodíme nakupovat ve stejnou dobu. Bolí mě ale klouby. Nepotřebuju předpověď počasí, moje tělo je meteorologická stanice. Určitě bude zejtra pršet. Jéžišmarjá - koukejte na ní, chodí v minisukni a kroutí zadkem. Měla takovýho hodnýho chlapa, v práci byl od rána do večera. Nevážila si ho, kurvila se. Když na to přišel, rozved se s ní. V životě nechodila do práce, kdoví z čeho žije. Teď je sama, střídají se u ní chlapi, její dcera je po ní a to je jí teprve 12. Už u ní byl 2× exekutor. Novákovi si koupili hrobku, pro korunu by si nechali vrtat koleno. Tohle je vyjde určitě levnějc než platit kremace. Napřed umře on, potom Nováková, po nich dcera. Je vážně nemocná, skončí dřív než nejí muž. Přeju jim aby jim to takhle vyšlo, je to moc milá rodina. Dívejte, jede záchranka ! Nebude to nic vážnýho. Každej tejden to šlehne se starým Brázdou. Je mu už skoro 90, v nemocnici mu něco píchnou a přivezou ho zpátky. Ten nás všechny ještě přežije.

Dívejte se sousedko na ty dvě drbny, přes hodinu na ně koukám.  My si tady chvíli povídáme a ony postavily nákupy na zem, kdoví o čem povídají, všimla jsem si že několikrát ukazovaly na nás. Místo aby se staral každej sám o sebe, stará se o druhý. Za našich mladejch let bejvalo všechno lepší, to se už nevrátí. S pánem Bohem sousedko, hlavně hodně zdraví !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám