Hlavní obsah

Žena je rafinovaná past

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žena je rafinovaná past

Článek

Od narození se lepí na tatínky, aby poznaly mužskej element, nalézají taktiku která na nás platí. Lísají se jako kočky, objímají, pusinkují. Uplatní na nevědoucího partnera kterej se v ženský podstatě nevyzná. Skutečnost je taková že ženy nás ovládají, plníme jejich přání. Vystavují své vnady, módu, malovátka, využívají naší slabosti. Myslíte si, jste hlavou rodiny ? Velký omyl, žena je krkem který vaší hlavou kroutí. Nasazen vám byl chomout. Zkušenosti se ženě po generace ukládaly do genetiky, dovršené výchovou, zkušenostmi a radami její matky. Proto tchýně nemusíme. Žena dřív dospívá, je i chytřejší, pro život dobře vybavená. Nikdy neříkejte že je blbá, blbí jsme my.

Doma vychováváte děti které ze 40ti% nemusí být vaše. Je to tak v přírodě, samice hledá alfa samce pro zabřeznutí, aby mláďata byla vitální a získala dobrý genetický fond. Žena může počít v plodném věku každý měsíc, těžko ji uhlídáte. Když hárá fena zavřete ji na tu dobu. Kdyby tak měla žena, zvládli bychom to, uhlídali. Žena podlehne pošťákovi, instalatérovi, plavčíkovi, fitness trenérovi, kolegovi v práci, dokáže vlastní prohřešky umně skrývat. Je samicí, ovládanou hormony, pudy. Lidi jsou ve své podstatě zvířata, rozum jde v chování mnohdy stranou. Minuju tě, mám jen tebe, děti tě mají rády. Odevzdáváme svou výplatu, stavíme domy, zasazujeme stromy. Sloužíme jejím přáním. Narafičí, nastrčí na vás, jste přesvědčeni že řídíte domácnost. Žena sbalila vás ne naopak, už to bylo na vás nastrčený.

Kdyby bylo jako u lvů ! Lvice v říji vyhledá samce, nastrkuje mu pod čumák svoje vůně. Dojde ke spáření, narodí se lvíčata. Jiný lev pozná po čuchu když lvíčata nejsou jeho, zabije je, chce jen vlastní. Ostatní lví samci žijou v mládeneckejch skupinách, nikdo je nenutí starat se o mláďata, rodinu, nezakazuje jim jako ty naše manželky koníčky, kamarády a hospodu.

Přátelé, kamarádi, připijme si na naši mládeneckou skupinu !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám