Hlavní obsah
Nakupování

Tipy na skvělé a užitečné dárky k Vánocům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Limithacker | Za hranice nemožného (databáze Canva)

Máme posledních pár dní na to, abych svým blízkým pořídili nějaký skvělý dárek k Vánocům. Mám pro vás pár tipů na dárky, které potěší a ještě budou užitečné.

Článek

Každý chceme naše bližní obdarovat tím nejlepším, nejužitečnějším, nejradostnějším dárkem pod sluncem. Chceme, aby náš dárek v obdarovaném vyvolal hřejivý pocit a jiskru v očích, a tak je to správně. Já však nad Vánoci přemýšlím i trochu jinak a beru zde i tu užitečnou část, kdy můžu druhého obdarovat něčím, co zrovna potřebuje, a nebojte se, většinou to nejsou hrnce. Pojďme tedy na konkrétní tipy, ať nezdržuji a ještě třeba nějaký podobný dárek do Vánoc stihnete pořídit.

Foto: Limithacker | Za hranice nemožného (databaze Canva)

Četba knih

Knihy

Opravdu rád čtu, rád se vzdělávám, neustále se chci rozvíjet a tak i rád lidi vedu ke vzdělání ostatní. Hezká kniha je za mě tedy skvělý dárek, který sice neocení každý, ale i ti vědomější budou jistě nadšení.

Knihy, které bych doporučil:

  1. Umění být zdráv a také Rozhodni se být zdráv od Honzy Vojáčka. Mám štěstí, že se s Honzou znám osobně a pokaždé, když jsem se s ním bavil, nebo poslouchal jeho myšlenky, tak mi přicházeli nové a nové aha momenty. Tyto knížky, tedy obdarovanému můžou změnit život.
  2. Cirkadiánní kód od Satchin Panda, tahle kniha vám vysvětlí jak funguje naše tělo v závislosti na biorytmech, východu a západu slunce a jak důležité je tomu přizpůsobit i naše návyky a zvyky.
  3. Nastavení mysli od Carol Dweck. Carol je americká vědkyně z oblasti psychologie a její kniha vysvětluje funkci našeho myšlení a také konkrétně zkoumá proč je někdo v myšlení nastaven více fixně a někdo více růstově.

Věřím, že pokud navštívíte nějaké větší knihkupectví ve vašem okolí, tak tam tyto knihy ještě jistě naleznete a dárek máte vyřešený.

Foto: Limithacker | Za hranice nemožného (databáze Canva)

Fotobiomodulace

Doplňky a pomůcky

Je mnoho věcí, které nám v našem životě pomáhají zlepšovat jeho kvalitu. Můžou to být meditační pomůcky, doplňky stravy nebo například nějaký hudební nástroj. Zde je pár tipů, které by se mohli líbit lidem s aktivním životním stylem a smyslem pro seberozvoj:

  1. Meditační brýle, tento předmět je velmi dobrý pro lepší koncentraci u různých dechových technik, meditačních stavů, nebo v okamžik kdy si chcete dát malého šlofíčka. Brýle dokáží navodit pocit absolutní tmy čímž vám odeberou jeden vjem, dosáhnete tak rychleji stavu vnitřního napojení.
  2. Brýle na blokaci modrého světla jsem před pár lety dostal na Vánoce i já sám a musím říci, že to byl okamžik, který mě vlastně změnil pohled na spánek a jeho důležitost.
  3. Masážní válec je mou oblíbenou pomůckou na urychlení regenerace. Jistě ho ocení každý člověk, který to myslí se sportem alespoň trochu vážně.
  4. Minerály a vitamíny v dnešní době a při našich stravovacích návycích dokážeme přijmout z potravy jen ve velmi malém množství. Kvalitní hořčík, zinek či omegy jsou jistě skvělým dárkem, který dodá obdarovanému přesně to, co potřebuje.
  5. Filtr na vodu je v dnešní době doplněk domácnosti, který nabývá kvůli kvalitě vody na nebývalé důležitosti. Alespoň základní filtraci vody by si v dnešní době měla dopřát každá domácnost.
  6. Fotobiomodulační panel je technologií budoucnosti v optimalizaci lidského zdraví. Říká se, že zdraví se nedá koupit, ale v dnešní době to není až tolik pravda a k lepšímu zdraví si můžeme vhodnou investicí přispět i my sami.
Foto: Limithacker | Za hranice nemožného

Odpočinek v sauně

Zážitek

Věřím, že jedním z nejkrásnějších dárků jsou zážitky. Mám rád, když se mí blízcí můžou vydat do něčeho nového, když můžou zažít nerušený odpočinek, když vidím radost a explozi emocí po nečekaném překvapení. Emoce jsou lepidlem na paměť a zážitky jsou dárky, které vám ty emoce umí dokonale připravit. Pokud chcete své blízké opravdu potěšit, tak zážitkem nic nezkazíte.

  1. Masáž má rád snad úplně každý. Darujte poukaz na relaxační masáž a uvidíte, že vás obdarovaný zahrne velkou měrou vděku.
  2. Wellness víkend pro dva je skvělou volbou pro všechny páry. Odpočinete si, strávíte společně čas a věřím tomu, že bude i nějaká ta romantika.
  3. Adrenalinové dobrodružství pokud máte doma dobrodruha, tak neváhejte investovat do něčeho odvážnějšího. Překonávat strach a dostávat se na hranu limitů je jedním ze základních principů našeho bytí. Skok padákem, výprava na ferraty a další aktivity, při kterých se nám vypraví adrenalin potěší každého limithackera.
  4. Wellness rozvojový den je speciální akce kde se dozvíte nové informace o optimalizaci zdraví, zažijete vedenou meditaci, budete se otužovat, zajdete si do wellness a vychutnáte si oběd v oceňované restauraci Symfonie. Pokud vás tento zážitek zajímá, tak jej naleznete ne www.limithacker.cz Věřím, že každý kdo chce zažít něco nového, tak si užije výjimečný den, který může změnit život.

Věřím, že vám tento článek přinesl novou inspiraci a pokud ještě nemáte dárky vyřešené, tak některý z těchto tipů využijete. Pamatujte, že nejkrásnější dárek je od srdce, zkuste to tedy vnitřně nacítit a uvidíte, že pod stromečkem zažijete ty nejkrásnější chvíle letošní zimy.

Mějte se hezky a žijte život bez zbytečných limitů!

S pozdravem,

Limithacker

Anketa

Jaké tipy dárků nakupujete?
Zážitky
50 %
Měkké dárky
50 %
Vzdělání
0 %
Technologie a elekroniku
0 %
Doplňky a pomůcky
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 4 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz