Hlavní obsah

„NATO útočí na Rusko jako nacistické Německo zaútočilo na SSSR“ četl jsem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: martin daniel

1055

na facebooku. Takže jsem reagoval: „Kolik lidí dnes bylo popraveno? Když NATO je něčím jako nacistické Německo?“

Článek

A odpověď mě překvapila: „Nebuďte naivní. Evropskou unii založili prominentní nacisté a kartely, které vybudovaly Třetí říši. Opravdu věříte tomu, že 2 světovou válku a smrt 60 milionů lidí ( z toho 30 milionů Slovanů) způsobil jakýsi psychopat Hitler?“

Opravdu věřím, že 2. světovou válku začal Hitler a Stalin

Začali jí svorně útokem na Polsko. Ale Stalin byl chytřejší, než Hitler, nechal Poláky nejdřív vykrvácet v boji s Německem a až o 17 dní později si vzal tu část Polska, které mu dal za odměnu Hitler, když už Polsko bylo poraženo. Více se dozvíte tady, kde je také uvedeno, že ve Lvově a Brestu se konaly společné vojenské německo-sovětské přehlídky na počest vítězství.

A předtím Hitler zničil ČSR. Ano, tu zemi, proti jejímž zájmům teď bojujete. Protože když Hitlerovi pomohli Daladier s Chamberlainem v Mnichově, netušili, že tím pádem začali rozpad Britského a Francouzského impéria. Okupaci Francie na 4 roky. A jen díky Churchillovi nebyla podepsána mírová smlouva, která by nakonec vedla k zániku Anglie. Protože kdyby měl Hitler volné ruce k přesunutí všech divizí na východ, SSSR by asi padl, obzvlášť když by neměl pomoc od USA. A pak by bylo otázkou, zda Hitler by bojoval nejdřív proti svému bývalému spojenci Japonsku nebo proti bývalé neutrální Anglii.

A stejně teď každý kdo je proti Ukrajině, tak pomáhá Rusku, aby dobilo a dobylo buď celou nebo aspoň část Evropy. A protože my nejsme na Pyrenejském poloostrově, ale uprostřed Evropy, tak je v našem zájmu, aby Ukrajina vyhrála, i kdyby byla válka způsobena Ukrajinou. A jen ten, kdo věří bludům, si může poplést oběť a agresora. A protože Rusko je zase chytré, tak začalo svou válku hraním si na oběť a lidé jako vy mu uvěřili. A jen díky vám trpí obyčejní Rusové. Kterých už umřely statisíce. Protože oni byli ti druzí, kteří umřeli na pohádku, že Rusko je spasitel. A když budete věřit Putinovi – historikovi, podle něhož Ukrajina a Ukrajinci neexistují, tak mezi mrtvými Rusy jsou i mrtví Ukrajinci, kteří přestože neexistují, tak byli živí a teď jsou mrtví, protože Putin si chtěl přivlastnit Ukrajinu. A k tomu používá jakoukoliv lež. Stejně jako jeho velký vzor – Stalin. A jako jeho 2. vzor, jehož metody používá také, i když říká, že je proti němu - Hitler.

Proč podobným bludům věří ezoterici?

Protože většina ezoteriky je založena na představě, že dobro se vyplácí. Za což je každé zlo nesmírně vděčné, protože tito „věřící“ v dobro jsou snadněji oklamatelní skutečným zlem. Které po sobě důkladně zametá stopy. Zatímco naše normální zlo nemá tyto možnosti, takže je viditelné.
Normální lidé se dívají na fakta. Ezoterici se dívají na své pocity. A jejich pocity mohou být snadněji zmanipulovány. A navíc samotní ezoterici jsou ve velké většině zvyklí, že za ně rozhoduje někdo cizí. A protože to nechtějí, tak stačí, když jim manipulátor nakuká, že zlo je na západě a jediná ochrana je Rusko a máme tady spoustu lidí, kteří bojují proti svým zájmům a myslí si, že je to naopak.

Já nejsem naivní

A proto za naivní považuji vaši představu, že EU založili bývalí nacisté. Chcete říct, že EU byla založena navzdory hlasité kritice vítězných mocností? Že v ní skutečně mělo západní Německo největší sílu, ačkoliv prohrálo válku a bylo okupováno?

Takový blud mohlo vymyslet jen falešné já

A stejně jako psychotikovi se nedá jeho blud vysvětlit, tak ani vám asi ne. Protože vaše falešné já vám vládne a nedovolí vám se zamyslet nad všemi fakty. Ale řešení není v tom, že někdo cizí vám řekne, co je blud a co není. Protože tito lidé mají také své vlastní falešné já a díky tomu často vzniká jen boj mezi Spartou a Slávií, o to, kdo má pravdu a kdo věří fake news.
Ale přesto je řešení pro každého z nás. Každý z nás se může podívat na to, čemu on věří a zda tomu věří, protože to je pro něj to nejlepší nebo tomu věří jeho falešné já, které ho používá ke své obraně, ať už ten člověk přežije nebo ne.
A proto každý se může přesvědčit, zda směřuje směrem k pravdě, která ho posune ke zdraví, hojnosti a radosti nebo k bludům, které ho nakonec zahubí.

Takže tímto nabízím komukoliv, ať už věří čemukoliv, že se může zadarmo přesvědčit, zda je tato věc pro něj osobně pravdivá nebo ho vede na scestí.
Protože i my, co si o sobě myslíme, že jsme racionální, tak i my podléháme svému falešnému já. A když si ho my uzdravíme, tak se zmenší míra naší falše a díky tomu bude přijatelnější i pro naše bludaře, aby konečně uviděli své bludy a začali se konečně skutečně starat o své dobro a ne o své manipulátory.

Protože egregor je skutečnost

Egregor je suma všech mrtvých, kteří zemřeli, ať už chtěně nebo nedobrovolně za společnou věc. A proto je součástí boj proti fašismu, protože největší počet mrtvých za Rusko zemřel v boji proti fašismu. Který byl správně nacismus, ale protože to se sovětské propagandě nehodilo, tak se změnil nacionální socialismus za fašismus, aby se sovětští lidé nezačali ptát na to, jaký je skutečný rozdíl mezi nacionálním a internacionálním socialismem.
Součást egregora nejsou ti mrtví, kteří odešli do světla. I proto je egregor velké vlastenecké války největším egregorem v oblasti Evropy, obou Amerik a Afriky.

A právě egregor Ruska vás ovládá. Stejně jako ovládá pana Putina, když mu nakukal, že on je dalším carem, který rozšíří vládu Ruska. A egregorovi je úplně jedno, kolik lidí kvůli tomu musí zemřít. A tak bojují egregoři jeden proti druhému a jejich moc nad námi je možná jen, dokud na ně nevěříme nebo dokud si myslíme, že stojí položit svůj život za zájmy našeho egregora. Kdybychom my všichni uviděli všechny různé možné egregory jako velice nešťastné energie, které nemají žádnou moc, kromě té, co jim dáme sami nad sebou, tak by se jejich moc nad námi zhroutila. Ale k tomu musíme přestat jim pomáhat, aby ublížili těm druhým.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz