Hlavní obsah
Satira

Babiš: Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo. ANO napadl mozkový virus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Andreje Babiše

Pravda někdy bolí…

Hnutí má špičkový program. Spočívá v kontinuálním sebe-natáčení na videa a posílání nahrávek na sociální sítě. Šéf ANO tvrdí, že se zjevně normální eurokomisařka Jourová zbláznila.

Článek

Něco se děje s ANO. Existují obavy, že se tam šíří nějaký virus, napadající šedou kůru mozkovou. Příklad? Majitel hnutí sedí na sídlišti Praha-Řepy, za ním Alena Schillerová, její šéf slibuje: „Vyženeme naše policisty a vojáky do ulic a budou se ptát: Co tady děláš? Máš papír? Ukaž! Jak jsi sem přišel?“

Představte si, jak přiletíte do Prahy, najednou vás na ulici popadne voják se samopalem: Co tu děláš? Máš papír? Ukaž!“ Ale jaký papír? Mají cizinci do Česka vozit starý papír? Proč? A jak se pozná cizinec? Budou takhle bafat i na „naše lidi“? Až se Babiš ujme vlády, bude se k nám povinně vozit papír? A bez něj šup domů?

Karel Havlíček, premiér ve stínu expremiéra, zas natočil záhadné video. V jakémsi podniku usilovně nafukuje balónek s nápisem SORRY JAKO, ten se mu u hlavy vyfoukne, uletí, on je zmaten, poleká se. Konec. Video zveřejní na síti X. Proč? Volá o pomoc? Je to nějaký symbol? Omluva? Ale za co? Zas koho? Psychiatři si s tím lámou hlavu.

Jiný příklad, Babiš na X-ku píše: „Blahopřeji @tomio_cz a @P_Fiala ke znovuzvolení předsedy SPD a ODS.“ Okamurovi chce vypustit bazén, odlákat voliče, proč mu blahopřeje? O Fialovi říká, že je nejprolhanější a nejzkorumpovanější na světě, proč mu gratuluje? Plete se mu už všecko? Nebo mu přestal radit kohout Silver?

Stínový Havlíček sedí na kameni pod stromem a natáčí video. I to neustálé ANO-self-videování evokuje duševní poruchu. Karel mluví o Ukrajině a žádá „plán B a okamžitě jednat“. Jaký „plán B“? Zřejmě jde o plán Babiš, co jiného by asi tak mohlo být velké B, že. Ale co znamená, co obsahuje plán Babiš?

Vše zůstává utajeno. Babiš utajuje i plán na vyřešení důchodů. Když se ho na něj ptají, odsekne: „Zeptejte se mě, když budeme ve vládě, my vám to potom řekneme.“ Ale ve vládě už byl a neřekl. Proč plán tají? Je tak geniální, že by po něm všichni hned chňapli?

O české eurokomisařce Andrej řekl: „Paní Jourová, která odcházela do Bruselu celkem normální, se tam úplně zbláznila.“ Jourová ovšem působí jako žena ve skvělé duševní kondici… Vypadá to, že virus v ANO šíří jev známý jako „všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo“. Zlé je, že podle průzkumů veřejného mínění jde o epidemii.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz