Hlavní obsah
Satira

Bezpečáci Babiše? Vytahují řízky z kalhotek a podprsenek, žádná kompra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Andreje Babiše

Již po kontrole, všecko dobře dopadlo. Dnes žádný prsní řízek.

Až se Andrej zanedlouho stane opět premiérem České republiky, svůj program P & T (Podprdy a Tanga) zavede do všech státních úřadů a do státních i polostátních firem.

Článek

Je Babiš bezpečnostním rizikem? Zaměstnává „jeho“ holding Agrofert bývalé policisty, kteří shánějí kompra na šéfovy protivníky? Víme, jak je to doopravdy. Andrej je bezpečnostní riziko… ale ne pro stát, ne pro stát.

Když se ho ptali na slavnou „bezpečnostní divizi Agrofertu“, odvětil jasně: „Možná je tam jeden policista, který má za úkol hlídat nepoctivé zaměstnance.“ Co dělá? „Když například ve Vodňanské drůbeži si dají nějaké zaměstnankyně řízek do kalhotek nebo do podprsenky, tak to je například práce tohoto policisty,“ oznámil Babiš. Do detailu bohužel nešel.

Bývalí špičkoví policisté prostě prohlížejí ňadra i tělesné otvory, jestli se v nich neskrývají řízky či rohlíky. Viz zpráva Magazínu Agrofert z loňského roku: „Bylo zjištěno, že se dvě pracovnice pokoušely vynést celkem 45 kusů různého pečiva. Vzniklou škodu uhradily a každá z nich byla potrestána snížením mzdy o 2000 Kč.“

Chápete už, pro koho Andrej představuje bezpečnostní riziko? Na koho má materiály? Prostě chtěl vědět, kolik kuřecích řízků vynesl Jan Lipavský a jeho děti, nic víc.

Od zdrojů, jejichž identitu známe, ale chtějí zachovat anonymitu (jde o bývalé ministryně a ministry Babišovy vlády), jsem získali tyto informace: podobné kontroly podstupovali i členové Babišova kabinetu a divili byste se, co se v kalhotkách, podprsenkách a slipech našlo! Hle, důkaz, že Andrej vedl vládu jako svoji firmu.

V trezoru má uložen přesný soupis kradeného zboží (řízky, chlebíčky, jednohubky, nedopité lahve, pytlíčky s cukrem, lžičky, propisky, pera, která na vládě zbyla po Klausovi, vejce atd.) Dále soupis spodního prádla a tělesných úkrytů včetně fotodokumentace i podepsaného doznání jednotlivců. Ti nyní sekají dobrotu, šéfa poslouchají na slovo.

Doznání museli jednotlivé ministryně a ministři stylově podepisovat nikoli na Čapáku, nikoli na Chodově, ale v bratislavské vinárně U Obuvníka na schůzce s veselým šéfem bezpečnostní divize Agrofertu, který s Babišem nemá nic společného.

Skvělé je, že až se Andrej zanedlouho stane opět premiérem České republiky, program EET vystřídá program P & T (Podprdy a Tanga). Zavede ho do všech státních úřadů a státních i polostátních firem. Odhadovaný zisk státního rozpočtu se podle Schillerohavlíčka pohybuje v desítkách miliard.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz