Hlavní obsah
Satira

Česko 2027: Dva roky od zavedení povinné homosexuality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

To bylo řečí, že gayové a lesby chtějí jen registrované partnerství, o nic jiného jim nejde, tvrdili léta. Pak přišli s manželstvím pro všechny a zase že o nic víc nejde, heteráků se to prý netýká, a bác ho, najednou byli manželé dva muži a dvě ženy.

Článek

Už na konci roku 2023 herec Ivan Vyskočil o homosexualitě prorokoval: „V současný době je vynášená, to jsou prostě lepší lidi, a já se nechci dožít toho, kdy bude povinná.“ Máme rok 2027 a před dvěma lety byla parlamentem i neomarxistickým prezidentem Pavlem odsouhlasena homosexualita povinná.

Heterosexualita začala být vnímána jako úchylka, celé pracovní kolektivy, kováci, ajťáci, zemědělské farmy a vojenské svazy hromadně odsuzují svazky mužů a žen, mravnostní policie trestá líbání chlapců a dívek, zavíráni jsou dospělí, kteří byli přistiženi při zakázaném samcosamicoložení, občanská inciativa Deset milionů chvilek pro demokracii demonstruje proti nelegálním antihomo svazkům.

Heterosexuální manželství byla vládním výnosem s okamžitou platností zrušena těsně po odstoupení premiéra Fialy a po nástupu Andreje Babiše, který všem homosexuálům nabídl vyšší důchody a jízdu drážními spacími vozy zdarma.

Zpěvák Richard Krajčo s kapelou Kryštof zazpíval na vánočním večírku holdingu AgroHomofert v prosinci 2025 píseň jak je to free/ jak je to free/ když kluk s klukem spí/ jak je to free/ jak je to free/ když holka s holkou spí a kamery zachytily Andreje Babiše, jak skryt v kapuci mikiny v první řadě pláče nefalšovaným dojetím.

Zdravotnický Hartenberg Holding, který má uložen ve svěřenském homofondu, začal ve velkém přešívat ženy na muže a muže na ženy, aby mohli zůstat ve stejném svazku, a holding jen za rok 2026 vydělal pěkných 67 miliard. Babiš ale tvrdí „pri podpoře povinnej homosexuality mi o peníze něšlo“.

Ne vše se však vyvíjí bezproblémově. O ruku Babiše ve videopřenosu před malým venkovským nádražím, kleče u svého pejska, požádal Karel Havlíček. Dostal však nečekaně košem, stejně jako génius Mára Prchal, jehož Babiš veřejně líbal ještě za legální heterosexuality.

Deník Blesk přišel s odhalením, že se Babiš trápí, neboť si již léta myslí na Viktora Orbána. Maďarsko však povinnou homosexualitu nezavedlo a Viktor jeví vážný zájem o vztah s Putinem. Na to však v Blesku reagoval rozhořčený, nestárnoucí exprezident Klaus slovy: „Vladimira Vladimiroviče mi neberte!“ Podle předsedy Revolučního homosexuálního hnutí Středuly se ale nic neděje, „Putinů je nejméně pět,“ prozradil, „na každého se dostane“.

A další dobrá zpráva, v počtu homosexuálních svateb se Česko vyšvihlo na špici Evropy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz