Hlavní obsah
Satira

Duo Duka – Bohdalová za zpěvu „Už mi lásko není dvacet“ pokřtilo Spiknutí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook politika Jaroslava Foldyny.

Křest se konal v Arcibiskupském paláci, v sále kardinála Berana…

Svatá dvojka je nadějí pro katolickou církev. Po letech ústrků a strádání může povstat z popele. Vždyť v roce 2020 Duka zachránil i BIS, jejíž prapor požehnal.

Článek

Žijeme v krásné době, vše je možné. Kardinál Duka, ex-arcibiskup pražský spolu s nesmrtelnou Jiřinou Bohdalovou pokřtili knihu Spiknutí, Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR. Popisuje hospitalizaci Zemana 2021 a snahu záludných nepřátel odstranit velikána z Hradu.

Křest se konal v Arcibiskupském paláci, v sále kardinála Berana. I ten býval pražským arcibiskupem a velkou část života strávil jako vězeň nacistů i komunistů. Paradox? Ne.

Duka jde dál než Kristus. Zatímco Ježíš hříšníky obracel, Duka se sám obrátil. V sále Berana seděl s komunistkou Konečnou, espéďákem Foldynou, Vráťou Mynářem, Janou Bobošíkovou, odsouzeným Balákem, se sexy mozkem Paroubkem a dalšími VIP ovečkami. To vše pro Zemana, jehož ve Vojenské nemocnici vzkřísili z mrtvých, což tehdy správně ohodnotil, že se na něm dopustili sabotáže.

Křtící Jiřina (92) zpívala píseň Už mi lásko není dvacet let, Duka (80) se díval s láskou na Zemana (79) a všichni, i Kateřina, s láskou hleděli na Miloše při slovech „čas otupí i ostrý břit, když tebe mám, co ještě můžu mít“.

Je-li Dominik jako Kristus, pak Miloš je snad přímo Ježíšova inkarnace. I on vstal z mrtvých! Potvrdil to jeden z autorů křtěného díla Libor Procházka. Ten před uvedením spisu veřejně vyznal, že Miloš Zeman svůj pobyt v ÚVN považuje za „vítězství nad smrtí“. Amen, amen, pravím tobě.

Duka již v roce 2020 požehnal prapor BIS. V době, kdy se Zeman zuby nehty snažil odstranit ředitele BIS Koudelku z funkce a „čučkaře“ zničit, kardinál požehnal jejich praporu, jen Bohdalka tam tehdy chyběla. Fungovalo to, Koudelka se drží ve funkci dodnes. Chápete, co to znamená?

Duka není ve své církvi prorokem, část katolíků se na něj hněvá. Nechápou, že jde až za Ježíše, mýlí se, když tvrdí, že „Arcibiskupský palác nesmí být místem pro konspiraci a dezinformace“. Ne, ne, chce-li katolická církev zažít boom, jedině dvojka Duka – Bohdalová a ovce jako Paroubek, Foldyna či Konečná je spasí.

To duo má boží potenciál.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz