Hlavní obsah
Satira

Havlíček nespí a nejí. Po nevyměšujícím Okamurovi další nadpřirozená bytost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Karla Havlíčka

Guruův velekněz Karel

Evangelium Karla Havlíčka je prosté a účinné: „…když dostanete ránu, nemůžete poděkovat, když dostanete ránu, musíte ji vrátit.“

Článek

Je fascinující, jaký Duch, jaká Energie sálala v sobotu 10. února z Centra pohybové medicíny na pražském Chodově, kde se posedmé sjelo ANO. Kolemjdoucí viděli i ve dne oslňující záři, po celé republice se šířilo na únor naprosto neznámé teplo, lidé šetřili, nemuseli topit a bylo líp. Jakmile byl guru Andrej opět vyvolen, nad Centrum se vznesl vonný dým a česká zem libě voněla.

Jedním z Babišových kněží, ne-li veleknězem, je Karel Havlíček. Už dříve bylo zřejmé, že disponuje nadlidskými schopnostmi, bez únavy vedl tři ministerstva naráz, a byl by zvládl víc, celou vládu, je však skromný, nepotřebuje vystavovat své schopnosti na odiv. Guru ví.

Na sněmu, který připomínal iniciační náboženský obřad, který takovým obřadem i byl, Havlíček přiznal „umíme se obětovat“. Ona oběť se projevuje tak, „že v tom nejužším vedení fakt dřeme“. A nejde jen o nějaký symbol, ne, ne, Havlíček výsledky anodřiny popisuje: „společnost je rozdělena a příkopy jsou vykopány“. Nebýt tak skromný, mohl by na kameru ukázat mozoly na dlaních a sedřených prstech.

Při projevu na Chodově Karel skutečně hořel. Přivolaní hasiči nakonec nezasáhli, protože viděli, co se děje. Havlíček hořel, ale oheň ho nestrávil, takovou sílu nasává ze svého vůdce. A bylo vidět, jak i zapaluje další, nestravující plamínky vznášely se nad hlavami většiny sněmujících.

Oznámil: „Pojedeme stylem kobercový nálet, ve smyslu nasazení… Výjezdy, výjezdy, výjezdy.“ V množném čísle skoro vždy hovoří o sobě. V následujících měsících bude jako obří bombardér, jako rozpažený Tupolev Tu-160 létat rychlostí přes 2 Machy na českými městy a bombardovat nás guru Andrejem. Zároveň bude dělat výjezdy, výjezdy, výjezdy. Kobercové nálety a výjezdy, dokud nebude líp.

Prozradil i havlíčkovské evangelium, prosté a účinné: „…když dostanete ránu, nemůžete poděkovat, když dostanete ránu, musíte ji vrátit.“ Takže pozor, nestát bombardujícímu ex-multi-ministrovi v cestě. Pro ránu nejde daleko, i když klame tělem a vypadá jako dobrotisko.

Nastínil cíl: „Pro mě je v tuto chvíli alfou a omegou otočit hospodářským i společenským kolem v Česku.“ Souboj se vede o obří kolo, běžnému smrtelníkovi skryté, přístupné jen na základě neskutečné osobní oběti a dřiny, jež přinese vládu, která obětuje celý národ.

Havlíček též poodkryl, odkud se berou jeho nelidské schopnosti: „Je o mně známo, že moc nespím. Dnes se všichni dozvěděli i to, že moc nejím. Pro mě to jsou takové zbytné potřeby.“ Nespí a nejí, spánek a jídlo jsou zbytečnosti. Co chcete vědět víc? Po Okamurovi, který nepotřebuje vyměšovat, je tu další zázračná bytost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz